kızıl saçlarımı 2 gün önce 9 saatlik bi işlemle sarıya boyattım biraz risk aldım aslında. Saçım çok az yıprandı kopma vs olmadı (zaten kızılken epey yıpranıktı ona rağmen olmadı) Bu konuda kuaförün hakkını yemeyeyim ama ilk boyadığında turuncu yansımalar vardı uçlarda kuaförüm de 2 gün sonra bi daha gel diplerini bebek gibi yapmadan yollamayacağım dedi (kendi rengim koyu kumral kahverengi ne derseniz koyu bi saç ama siyah değil). İlk aşamada dipleri beğenmiştim sorun uçlardı.2. sefer gittiğimde memnun kalıp kalmadığımı nasıl yorumlar aldığımı sordular. Ben de diplerim için iyi ama uçlar için zaten kendimin de beğenmediğimi söyledim. Bu sefer ama sen sıcak sarı istedin ve kızıldan döndük deyip kem küm edildi ve saçlarını tekrar açmamız gerekir yıpranır dedi. İlk gün çıkarken de patronları memnun kalıp kalmadığımı sordu ben de uçlar hariç okey dedim. Uçların 15 dklık çok kolay bi işlemle istediğim tona yıpratılmadan getirilebileceğini söyledi. Saçımı yapan kuaföre de bunu ilettim ama X bey bana böyle demişti dedim. Diplerini yapalım sonra bakarız dedi. (Madem mümkün neden caydırmaya çalışıyorsun) Neyse dipleri yaptı ama koyulaştırarak. Bana da koyu gelebilir ama korkma dibin geldiğinde hem sırıtmaz hem de diplerde yeşillik vardı onu almak için dedi. yıkayınca diplerdeki geçişler daha düzgün durur dedi Bu sefer de dipleri bozdu uçları düzeltti. Ben artık çok yorulduğum için okey dedim 9 saatlik o işlemler travma gibiydi bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü onlar da korktular hatta. Bugün yıkadım ve çok fazla koyu girmiş yani ombre gibi duruyo ki en başta ombre sombre sevmediğimi diplerden 2-3 koyu bırakabileceğini buna okey olduğumu söyledim. Şimdi ilk gün boyadığı halini koyucam dipler daha açık uçlar dore ve çiğ sarı sonrasında 2. sefer gittiğimdeki halini. Farklı ışıklarda farklı duruyo o yüzden kararsızım tekrar iletişime geçmeli miyim çünkü sinirlerim bozuldu istediğim görüntü tek renk olmasıydı bu baya ombre gibiydi. 15.500 tuttu bu arada bu işlemler bu konuda tecrübesi olan ya da profesyonel gözle bakabilecek birileri lütfen söyleyin bu saç olmuş mu çünkü bana bi şeyler yanlış geliyo bu saçtadipler koyulaştı uçlar düzeldi bu ışıkta iyiilk gün diplere girilmemiş uçlar doreilk günombre değil mi buyıkadım ve ışıktan uçlar dore gibi geldi ama gün ışığında normal durabilir asıl rahatsız eden dip bu dip geçişi falan normal mi
Saçımı sarıya boyattım ama içime sinmedi sizce nasıl?
Ten rengine göre Bence gayet güzel yakışmış Ama eski saç rengin kapalı bir renk olduğu için ve şu anda yine rengi açık bir renk olduğu için Tabii ki de gözüne kötü olmamış veya rahatsız edici gelmesi gayet normal ama Kızıl yerine koyu kahve koyu kestane yapmış olsaydın Tabii ki de gözüne güzel gelmiş olurdu Çünkü ikisi de kapıların olduğu için göz zevkini ve göz rahatlığını bozmayacaktı ve sarı renk ten rengine Bence gayet güzel yakışmış gayet güzel duruyor sadece birkaç gün kendine müsaade etmelisin emin ol ki sen de zamanla Seveceksin tabii ki kız doğumuna sarışın mı diye sorduğu zaman tabii ki de kızıl renk daha ağır basıyor Çünkü ten rengim beyaz olduğu için Kafalar renkleri daha güzel yakışıyor sana
Güzelim selam 💛 Önce şunu söyleyeyim; kızıldan böyle bir sarıya geçmek gerçekten zor bir süreç ve saçın kopmamış olması büyük artı 👏✨ Ama fotoğraflara bakınca dip geçişinin net olduğu doğru, özellikle son hâlinde ombre gibi duruyor. Sen tek renk istemişsin, o yüzden içine sinmemesi çok normal.
Diplerin koyulaştırılması yeşilliği nötrlemek için yapılmış olabilir ama geçiş biraz sert kalmış gibi. Uçlar ilk güne göre daha toparlanmış, dore yansıma azalmış 🌼
Bence tekrar iletişime geçmelisin. Bu para ve bu emek sonrası içine tam sinmeyen saçı kabullenmek zorunda değilsin 💇🏼♀️✨ Çok nazik ama net şekilde “tek ton istedim, dip geçişi beni rahatsız ediyor” de. Sen haklısın, önemli olan aynaya baktığında mutlu olman 💖