Saç Bakım Saç çıkartan yağlar nelerdir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha önce kullanıp saçınızı çoğaltan yağlar oldu mu olduysa nelerdir Güncellemeler+1 yıl Güncell Saç çıkartan yağlar nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Genelde yağlar saçları besler gadasıSaç çıkarma olayını pek yapmazlar 0 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Badem, dabur amla, yılan, hindistan cevizi yağları. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Karıştırıp felan mı sürüyoruz kullanan bir tanıdığınız var mı işe yaradı mı Yorumla llalunahCr +1 yıl Hepsi ayrı bu yağların. Ben dabur amla seviyorum. Kanserden sonra kullanmıştım. Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki argan yağıyla ilgili bir bilginiz var mı saç çıkardığını söyleyenler var da Yorumla llalunahCr +1 yıl Argan yağı besler ama saç çıkarmaz. Yorumla Soran +1 yıl Dabur amla yağını nasıl kuşlanmıştınız hafta da kaç kez Yorumla llalunahCr +1 yıl Haftada 1 kez duşa girmeden 1 saat önce sürüyordum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genelde yağlar saçları besler gadası
Saç çıkarma olayını pek yapmazlar
Badem, dabur amla, yılan, hindistan cevizi yağları.
Karıştırıp felan mı sürüyoruz kullanan bir tanıdığınız var mı işe yaradı mı
Hepsi ayrı bu yağların. Ben dabur amla seviyorum. Kanserden sonra kullanmıştım.
Anladım peki argan yağıyla ilgili bir bilginiz var mı saç çıkardığını söyleyenler var da
Argan yağı besler ama saç çıkarmaz.
Dabur amla yağını nasıl kuşlanmıştınız hafta da kaç kez
Haftada 1 kez duşa girmeden 1 saat önce sürüyordum.