Bir insanı çok aşırı ultra beğenmeniz için saç ve göz rengi şart mı?
Her renkten birini çok beğenebilirim.
İstediğim renklere sahip derse çok aşırı beğenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben dışa göre seçmiyorum
hayir
Neden böyle rspu gibi her detayı inceliyorsunuz
renkli gozlu renkli sacli olmalı acik tene sahip olmali begencegim kisi bunlar onemli detaylar
hadi ordan ya kahve saclisi gelmiş burada kriter söylüyor popo bu kadar ince detay hesaplayacak kadar kardeşim olma
Küfürleri yazmamış
Ya= ln
Popo= gt
saclarim kahve degil sakin
Kardeşim= o c
Ne renk saçların
turuncu renk
Daha kötü
Niye bu kadar takıntılisij
Hiç sevgilin olmadı demi
Detaycıyım
Hiç sevgilin oldu mu
Lan sevmekle saç renginin ne alakası var ml
Detaycı kişiliğini sana skym
Senin gibiler keşke yok olsa umarım en kısa zamanda geberirsin
jdksk iyi misin sen kız ne demiş sanki bu tepkiler ne :d
Ne diyon be ak her skm takiyorsunuz kaş şekli kirpik yapısı genel bütüne bakmak varken ince detaylara biye takılırsin sen de onun gibi açık seviyorsun ve koyu saclisin kesin
Büyük ihtimalle o özelliklere sahip olmayanlarla sevgili olmazsin
seninle konuşmuştuk özelden. kumral saçlıyım da isteyen istediğini beğenir. istediğin cevabı alamadın diye birine küfür edip ölmesini dilemek hiç normal değil. tedavi ol
İsteyen istediğini ister bu kadar detaycı olunmaz sen her renk sorusunda varsın nasıl bir takıntıliysan
Onu beğendi diye değil illa o olsun diyecek kadar ince incelemek çok saçma
Git kime sorarsan sor bunu saçma bulur
jsksks bana takıntılı diyene bak aw karşıma çıktı yazdım
Git bak diğer soruya aynı tepkiyi bir erkeğe de verdim farklı olan biriyle sevgili olmam demiş sevgi bu mu sac rengi mi sen neyi savunuyorsun
saçma bul veya bulma milletin bana da çok saçma gelen kriterleri var. Çok yaşa or. evladı diye belirmiyorum ama karşılarında. laflarına dikkat et bence kıza yazdıklarını tekrar oku normal bir insan böyle bir tepki vermez buna
çok yaşa değil g*ber
Ya git ankete bak sarı seçen kaç kız var yapmışım yüzde 3 gibi bir şey ne takacak başka renk içinde aynı tepkiyi verirdim böyle tipler yüzünden herkes huzursuz onun ölmesi umrumda bile olmaz büyük ihtimalle sevgilisi olmamış ozguvensizligi tavan yapmış her anlamda detaycı olmuş
Zaten normal değilim iste bunun gibi bir insan beni bu hale getirdi topluma zarar veriyorlar
Bak bir kış kişiliğe bağlı olarak evet olabilirim demiş