AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ne kadar? omuza kadar falansa 500euroya kestiririm.
Saçlar ne kadar uzun?
@Charlenee profildeki kadar iste, biraz daha uzadi
Şimdi gördüm, varmış yine boyu biraz ama sanki 500 euro vermezler
@Charlenee o zaman kestirmem :D
Hepimiz aynıyız 😃 mantıklı düşününce 300 euro verirler gibi geldi senin saça. Küt keserler ama
@Charlenee bunu bi düşünebilirim 😂
Paralı kısma bir şey diyemem de sana yakışır küt saç. Dolgun görünüyor 🤗
@Charlenee teşekkür ederimm ama cesaret edemem 🙈
Zaten kolay karar verilmiyor kısa modellere. Ben öyle konusu açılıp hayal edince yakışcak gibi düşündüğüm için paylaştım 🤗
@Charlenee aynen öyle 😅 teşekkürler ☺️
Ricalar, sağlıkla kal
Nasıl kesileceği önemli bence
Nasıl istersen senin tercihin :) sadece kesim güzel eğlence amaçlı hoş vakit geçirmek maksat işi de biliyor isen zaten sorun olmaz diye düşünüyorum.
Tabiki hayal ürünü ama ben boyun hizası küt için 15 bin isterdim sanırım. Belimde saçlar, kolay uzamıyor 😃
Hadi tamam dedim hatta kısa da değil o kadar sadece eğlencesine gel keselim renkli bir vakit geciririz dedim belinde ise bir iki karış o kadar fazla da kesmeyiz dile benden ne dilersen diye geldim ne dersin 😆
Tabiki iş ciddiye binince kaçarım 😂
Ahaha hop bir r sonra puff toz bulutu olunmuş 🤣
Normal değilmi sence 😂
Bilmem neden kacilsin ki :) sonuçta kaliteli güzel vakit geçirme ihtimalin de var önemli olan karşılıklı anlayış ve hoşgörü, incelik değil mi bu kadar neden herseye kötü göz ile bakıyoruz. Karşılıklı hoş ve Kaliteli bir sohbet eşliğinde bunu yapmak çok zor olmasa gerek insanlar arasında iletişim temel bir düzeye dayandirilmali. Belli incelikte.
Bu soruya cevap bulamadım 🤣🤣
Ahaha neden bulamadın paha bicemiyorum mu diyorsun saçlarına 😉
Benim saçlarımın uzunluğu 80 cmlik kestirmem valla
Vay vay takdir edilesi 😀 80 cm demek güzel emek vermişsin.
11 yıldır hiç kestirmiyom
Peki senin için önemi neden bu kadar büyük bir sebebi olmalı 😊
Saçlarımda en sevdiğim şey düz olması kolay taranması o kadar onun dışında çok eskiden sıkılırdım
Kestirirdim çok seviyom işte saçlarımı
Güzel bir yandan da zor ancak kolay olduğunu söylüyorsun tabi ama arada değişiklik iyidir bence :)
Evet evet zor bakım falan gibi şeyler bazen yorucu oluyo
Bı kahkül bı şey yaptıracam değişiklik olur
Ahaha kısa kestirsen herhalde çene de kalpten gidersin sen 😆
Oval yüze yakışır mı bı bakıcam çene ye mi ölürümde o kadar kestirmem ben ya
Ahaha boy kilo yüz yapısı da önemli tabi bunda :)
160 46 kilo normal sayılır gibi
Yani normal ve güzel de minyon bir yapın var belli ki uzun saçın cazibesi tabi daha güzel olur sende ama kısa saçta yakisabilir. :) taşırsın kısaca.
Güzel olurda ve kolay ama ikna olamam hele konu saç kesmek ya da boyamak benim için saçlara zarar veriyo saç boyatmak kestirmek mümkün değil 😁
Boya yani bence saçını zehirlemene gerek yok ama güzel tatlı bir kesim havani değiştirebilir. 😊
Ee kestirdiğim saçları napcam ben
İlla ki kestireceksin bir gün ahaha ömür boyu uzatmayacaksin ya bir yerde dur diyeceğin zaman olacak potansiyel rapunzel olma yolunda ilerliyor gibisin de illa kestirecegin zaman gelecek kesince de saklarsin güzel bir sekilde anı kalır. 😇😊
🤧 çok üzücü bişey tabii 50 yaşa gelince ne saç uzatması
O kadar üzücü değil bir de şöyle bak sana eşlik edecek senin toprağın olacak bir parçan olarak seninle olacaklar hep 😊
Evet öyle haklısın
Merak ettim ama saçlarını o kadar övgü ve muhabbetten sonra
Beynim karıştı bu aralar saçlarımı takıntı hale getirdim ama şuanlık kestirmeyi aklımdan çıkarcam
Neden kafan karıştı. Merak ettim ancak saçlarının görüntüsünü uzunluğunu vs :)
Işte bi haftadır kestirmeyi düşünyodum vazgeçtim şimdi
Ahaha ben keselim gel dedim haklısın diyip evet diyip nasıl aksi yönde karar kıldın iki dk da 😆
Düşünmek bile zor
Merak ettim karşımda kim duruyor? Kimdir bu hanımefendi saçlarına bu kadar önem veren kişinin özünde kim olduğunu da bilmek isterim. 😊