Alakası yok insanın yüzünün ve kafasının şekli vardır ona göre traş olur ben kısa saçı sevmeme rağmen yakışmıyor biçimsiz duruyor bende mecburen uzun kestiriyorum
lisede bir çocuk vardı bizden 2 dönem büyük uzun saçı vardı ama sen dersin 19-20 gösteriyor aşırı olgun duruyordu ve bu olgunluk erkeksilikte katıyordu ama erkeksi olur vey olmaz kendi tercihi tabi ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben saçımın önlerini uzun severim.
ben de uzun saçı yakıştırmıyorum hiç. tipi 10/10 olsa bile saçı uzun olunca 1/10 gibi geliyor bana fghjd
Ben de aynı fikirdeyim. Uzun saç çirkinleştiriyor
Alakası yok insanın yüzünün ve kafasının şekli vardır ona göre traş olur ben kısa saçı sevmeme rağmen yakışmıyor biçimsiz duruyor bende mecburen uzun kestiriyorum
Kısa saç önceliğim ama uzun da yakışıyorsa neden olmasın
Bana kısa saç daha güzel yakışıyor ama fazla uzunda yazın bunaltıyor
Tabii ki uzun ama yakışanda oluyor yakışmayanda buda önemli
Kıvırcık (bonus değil..) olmadığı sürece bende kısa severim…
Her saç her erkeğe yakışmaz ama uzun saçı beğeniyorum ben erkekte
Kısa bence görüş meselesi kişiye göre değişir ama şu güzel kardeşim gibi arkadan bağlayanlari hiç sevmiyorum 😂
Kardeşim yazmış bak oraya çevirince güzel kardeşim gibi yazacaktım ben oraya
Kısa ya da bir tık ortası her zaman daha iyidir. Bence çok uzun saç erkeğin erkeksiliğini alıyor.
lisede bir çocuk vardı bizden 2 dönem büyük uzun saçı vardı ama sen dersin 19-20 gösteriyor aşırı olgun duruyordu ve bu olgunluk erkeksilikte katıyordu ama erkeksi olur vey olmaz kendi tercihi tabi ki
Tamam
Kısa saç uzun saç çok itici duruyor
Temiz traş favorim
erkekte uzun saç en sevmediğim şey diyebilirim
Bazılarına uzun saç çok yakışıyor
Ortası iyidir, ne uzun ne kısa.
farketmez yüzüne yakışan
Kısa saç her zaman
Kısa beğeniyorum bende
Uzun
Kisa sac