Saç Bakım Saç modelimi değiştirmek istiyorum, benim yüz tipim hangisi? 282822 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar saç modeli değiştirmeyi düşünüyorum fakat yüz şeklimi bulmakda zorluk çekiyorum yardımcı olur musunuz? Saç modelimi değiştirmek istiyorum, benim yüz tipim hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Yani kare ve elmas arası. Güzel bir saç kesimi yakışır bence. Hani şu yanları biraz kısa üstleri bir tık daha uzun olan tarz 1 3 Yorumla 282822 +1 yıl Örnek bir resim gösterme imkanın var mı acaba Yorumla disneyprincess +1 yıl Buraya nasıl fotoğraf atılıyor bilmiyorum ama ismi undercut diye geçiyor Yorumla 282822 +1 yıl Hmm bakayım bi Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Saçlarını uzat önlerini kıvır havalı durur 1 3 Yorumla 282822 +1 yıl Saçlarım dalgalı uzatınca çok karışık duruyo be farkettiysen yan taraflarda açık var saç modeli bulmakda zorlanıyorum bu sebeplerden dolayı 😕 Yorumla Blossom01 +1 yıl Evet, o açıklığı kapatmak için uzat önlerini karıştır Yorumla 282822 +1 yıl Tamamdır tavsiyen için teşekkür ederim aldım bunu aklıma değerlendiricem Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Senin yüzün kare bu yüzden yanlarını sıfır kestir. 1 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Saf efendi 0 1 Yorumla 282822 +1 yıl Anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani kare ve elmas arası. Güzel bir saç kesimi yakışır bence. Hani şu yanları biraz kısa üstleri bir tık daha uzun olan tarz
Örnek bir resim gösterme imkanın var mı acaba
Buraya nasıl fotoğraf atılıyor bilmiyorum ama ismi undercut diye geçiyor
Hmm bakayım bi
Saçlarını uzat önlerini kıvır havalı durur
Saçlarım dalgalı uzatınca çok karışık duruyo be farkettiysen yan taraflarda açık var saç modeli bulmakda zorlanıyorum bu sebeplerden dolayı 😕
Evet, o açıklığı kapatmak için uzat önlerini karıştır
Tamamdır tavsiyen için teşekkür ederim aldım bunu aklıma değerlendiricem
Senin yüzün kare bu yüzden yanlarını sıfır kestir.
Kare.
Saf efendi
Anlamadım
Kare
Kare