Bu renk bebek sarısına çevrilirmi lütfen yanmış yıpranmış bu saç gibi alakasız bi cevap vericekler vermesin iki gün önce bi işlem yaptırdım ombre gibi açtı kuaför sonrada cila yaptı yaparken fazla küllü renk kullanmış sanırım saç baya grimsi hiç hoşuma gitmedi yikarkende sarı gözüküyo anlamadım iki yıkama hâlâ açıcı kokusumu ne o koku geliyor yıkarken velhasıl kelam bu cila saçtan ne zaman akar bebek sarısı cila yaparmı kuaför ya da yikadikca kahveye çevrilirmi ben açık kahve istemiştim çünkü
Saçımda cila vardı, bebek sarısına çevirebilir miyim?
Çok zor yani o boyatılan yerleri istiyorsan sadece Bi hayli uğraştırır ve ek para alır komple istiyorsan direk boyayla halleder ama ondada ton farkı olur beyazlar siyahlara göre daha açık Bi renkte kalır yani çok pahalıya patlar sana o ombreli yerleri teker teker ayırıyor boyattırmak
0
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki en kolay hangi renge çevirebilir açık kahveye çevrilirmi ben açık kahve istiyodum sombre konuşmuştuk 1 hafta öncedende aynı gün tekrar demedim biliyodur diye ama unutmuşmu napmis bilmiyorum bu cila aktiginda acaba kahve ortaya çıkabilir mi çünkü bakıyorum sarılık var aslında ve o koku ne kokusu bilmiyorum ikinci yıkamam hâlâ ara ara geliyo
Ya renk önemli değil renk ne olursa olsun taş çatlasa 2 3 işlemle falan istediğin renge dönüştürürler zaten kaç yaşındasın ki çokta saçını boyatmış olamazsın yanmaz yani veya kopmaz