Küt kesim yaptım, ama böyle toplayınca asimetrik kesim bayaa hoşuma gitti 🥲 demode mi artık 🤓

Küt kesim yaptım, ama böyle toplayınca asimetrik kesim bayaa hoşuma gitti 🥲 demode mi artık 🤓
Yüz hatlarına gayet uygun bir model. Demode olup olmaması başka, sana yakışıp yakışmaması başka bir şey. Sana karşı önyargılı insanlar, bu modelin demodeliğini, seni aşağı çekmek için kullanacaklardır. Duymazdan gel. Seni seven ya da sana karşı nötr olan herkes yakıştıracaktır.
Ben saçlarıma 2010'ların emo tarzını yaptırıyorum kuaförde. Benden haz etmeyen ne kadar tip varsa hepsi karşı çıkıyor.
Demode olayına takılmazsan demode olmaz. Artık kazıtma olayları çok moda. Seven var sevmeyen var. Ama insanlar farklı şeyler denemek için yapabiliyor. Kafana takma, sen seviyorsan başka birşeye gerek yok
En azından sıradan değil😂 bir akım oluyor ve herkes aynı şeyi yapıyor klon gibi demode olan bu olmalı🤔 Bir kaç seneye yine moda olacak zaten. Kıyafet olsa demode deriz ama saçta bu geçerli değil benim için, sana yakışan neyse öyle yap. Yakışıyorsa eski diye düşünme, onca sıradanlığın arasında bi farklılık olsun laf edenler farklılığa karşı gelen tayfadır çok şeeetme onları😂
Sende mükemmel durmuş, bak sitede herkese laf atarım ciddi ciddi ama sana cidden mükemmel olmuş. Demode olan bir şeyin birisine bu kadar yakıştığını ilk kez görüyorum, demode bile olsa bundan sonra seni görenler özenip tekrar moda eder merak etme.
Cevap
44Cevap
Bence demode değil yani yakışanları vardır ben kakül modellerini seviyorum mesela kadınlarda en çok ama uzun saçlarda güzeldir
Yakıştıktan sonra modaymış, demodeymiş hiç bakmam valla. Herkes kendine yakışan saç kesimini yaparsa güzel olur
Ricaa
Moda mi değil mi hic ilgilenmem ama sana bu model güzel olmuş
Cok guzel olmus bence.. Ama her kadina olmuyor.
c'est tres bien!
Hayır niye demode olsun ki çok yakışmış. Modaya uyarsak hiç kimsenin kimseden farkı kalmaz o yüzden yakışan her zaman ilk tercihtir☺️
moda mı değilmi bilmiyorum ama yakışıyorsa her zaman güzel gelir bana, asimetrik kesim o nedenle demode diyemem
demode olsa ne yakışıyorsa kullanmak taraftarıyım ki yüzünüze gitmiş bence
Demode olup olmaması önemli değil sana yakışmış bence
Böyle saçlı birini görünce enselerine şaplak atasım geliyor
Ben de öyle kestiriyorum kendi stilimi olusturuyorum 2-3 ay sonra paylasıcam burada
Sevmedim. Saçını toplayacagin zaman kısa saçları toplayamazsın😂
Yakışıyorsa önemli değil. Bence güzel bir kesim asimetrik
Hic virsey demode degildir ve eskimez... Gule gule kullan yeni saclarini...
Aksine kadınların birçoğuna bu model çok yakışıyor. Uzun saç hiç sevmiyorum.
Bir tık demode ama sende kötü olmamıştır eminim 🤗 fotoğrafta da hoş duruyor
Hayır, gayet hoş, hatta Şebnem geldi aklıma çok güzeldi
Yakışıyorsa gerisi önemli değil her konuda bu böyledir
Yakışmış ama metrik olsa daha çok yakışırmış.
Bence gayet hoş duruyor moda insanın kendisine yakışanı yapması değil mi
Demode falan değil bence insan neyi ne zaman nasıl istiyorsa onu yapmalı ki senin yüzüne kısa saç yakışıyor çene hizası veya biraz daha yukardan kısa bir küt seni daha çekici ve güzel gösterir bunun farkındasın umarım 🙏
Yoo bende gayet iyi ayrıca öyle olsa ne olur sen böyle mutluysan sevdiysen bu kimseyi ilgilendirmez
Yüzünü neden kapatıyorsun anlamıyorum
Yani olabilir ben oyle kestirmeyi dusunmezdim
Sen yapana kadar demode sen yapınca moda olur takılma bu kadar 😂
Daha rahat edebileceğin ve daha güzel gözüken hale getirebilirsin :D
Gayet güzel ve hoş görünüyor leydim
Guzel bence kötü değil
Ben severim. Demode olsun umrumda olmaz
Yoo yapan var da herkese gitmiyor
Çok yakışmış ve demode durmuyor
gayet güzel olmuş bence
Bence çok güzel ve daha bir seksi duruyor
Harika yakışmış san aama
Bence cok tatli ve kibar olmus
Ben ce bu sitilin guzel
gayet güzel duruyo, yakışana demode diye bişey yol
k...
Yüzün ince bence yakışmamış
Sen sevdin mi? O zaman s. ktir et modayı.
Bence sende güzel durmuş
Ben çok beğeniyorum
Bence çok güzel. Yakışmış sana da
demodemi bilmem ama yakışmış
Kişiden kişiye göre değişir. Ama size yakışmış.
Güzel olmuş, yakışmış
Simetrik olmayan hiçbir şeyi sevemiyorum ya
Yakışan yüzler var bence
sana yakismis gerisini bilemem
Demek bu dudak seninmiş lady im)
Yakışmış bu saç modeli yoksa zaten yazmazdık
Evet evet iyi
Dudaklar da patlak değil güzel
evet biraz demode gibi bence.
Seni. daha büyük gostermis
Güzel yakismis
hayır çok yakışmış