Hiç saçlarım dökülmedi 30 yaşıma kadar 7 veya 8 günde genelde banyo yaptığım süreler buna rağmen saçlarım gür hiç dökülme açılma olmadı resimdeki gibi gür hep sabunla yıkarım ne şampuan ne krem kullanmadım
Yaşım 30, yaz kış fark etmez 7 günde bir banyo yaparım. Saçlarımın hala gür olması normal mi?
Birader boşuna böbürlenmşin o dediklerinle sacin alakasi yok genlerle ilgilidir bunlar. Cüneyt arkinda 85 yasina kadar saci hic dökülmedi dur sen daha ya
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama şöyle diyorlar böyle algı var yok şampuan bakım kremi felan filan yok sık sık yıkayınca daha sağlıklı oluyor algısı 😃
Deri ve hormonlar iyiyse saç da iyidir. Şampuanlar kapitülasyon ürünleridir ve algı değişmeyecektir.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genetik evet bunu ben Zaten yıllardır biliyorum ama şu da var saçları sık yıkamazsan daha sağlıklı uzar
Soran
+1 yıl
Ben bunu yıllardır görüyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Deri sorunu tedavisi yüzünden yıkamak zorundan olanlar haricinde saçı sık yıkamak sağlık bir şey olmadığı doğru bilgidir. Ancak insanlar bunu temizlik ve ferahlamak için takıntı veya rutin haline getirmiş oldukları için buna çok da uyan olmaz.
Soran
+1 yıl
Bende de saç deri sorunu var buna rağmen haftada bir 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
genetiktir
Birader boşuna böbürlenmşin o dediklerinle sacin alakasi yok genlerle ilgilidir bunlar. Cüneyt arkinda 85 yasina kadar saci hic dökülmedi dur sen daha ya
Ama şöyle diyorlar böyle algı var yok şampuan bakım kremi felan filan yok sık sık yıkayınca daha sağlıklı oluyor algısı 😃
Hepsi basinin abartmasi, genlerle ilgilidir
Aynen öyle hepsi pazarlama taktiği saçların doğal yağsı besliyor zaten saçları sık sık yikamadin surece
saçını 7güne yıka kokmuyorsa neysede bir zahmet gün aşırı ya da iki güne bir yıkan 😒
Kokmuyom yok😅😅
Çevrendekilere soralım birde kokarca
Deri ve hormonlar iyiyse saç da iyidir. Şampuanlar kapitülasyon ürünleridir ve algı değişmeyecektir.
Genetik evet bunu ben Zaten yıllardır biliyorum ama şu da var saçları sık yıkamazsan daha sağlıklı uzar
Ben bunu yıllardır görüyorum
Deri sorunu tedavisi yüzünden yıkamak zorundan olanlar haricinde saçı sık yıkamak sağlık bir şey olmadığı doğru bilgidir. Ancak insanlar bunu temizlik ve ferahlamak için takıntı veya rutin haline getirmiş oldukları için buna çok da uyan olmaz.
Bende de saç deri sorunu var buna rağmen haftada bir 😅
Genetik. Muhtemelen babanın da dökülmüyor.
genetik mngdmun
Yaa benim. döküluyi
Neyle yıkıyorsun🤔
Sampuan
Ben 1 kere kazaya Kurban kremli şampuanla yıkadım 3 dökülme oldu yeniden sabunuma geçtim dökülme durdu
Ben 1 kere kazaya Kurban kremli şampuanla yıkadım 3 gün dökülme oldu yeniden sabunuma geçtim dökülme durdu
Sbun marks
Saf Bittim sabunu veya Çam katranı saf
Ee napak
Boş algıları kırın reklamlara aldanıp o kadar paranızı çöp etmeyin şampuana kreme diyorum😃