şampuanımı değiştirdim fayda etmiyor
yıkmasam okula gidemem
yıkmasam okula gidemem
2 yıldır hep kış ayları başıma geliyor. Normalde de yağlıdır saçım ama kışın daha çok olmaya başladı. Geçen yıl kendimce çözdüm olayı. Yıkanma olayı bittikten sonra başını soğuk su ile yıka. Birde böyle dene bakalım.
hergün yıkama ve kimyasal sabunlardan uzak dur dogal sabun kullan ;)
doğal sabun denedim işe yaramadı
kardeşim yağlanması senin için neden sorun oluyor senin genetiginde böyle bununla yaşamayi ögren derim...
saçının yağlı olması insanı toplum için de kötü hissediriyor :(
bak kardeşim sana tavsiyem.. saçlarinla fazla oynama ve deriyi tahriş etme bu sadece yaglanmayi arttirir bilmiyorum doktora gittin mi ancak ılık suda duş al ve hafta bir kaç kez sirkeli su ile (suyun ılık olmasina dikkat et) durula eğer olmazsa bununla yaşamayi ögren bence ;)
dediklerini denicem saol
her gün yıkadığın için çabuk yağlanıyor.
2 günde duşa gir. saç tipinde yağlanmaya müsait e
mekan ki sık saç yıkamak iyi değil
ama 1 gün girmessem çok yağlanıyor ve öyle okula gitmeye çekiniyorum
tamam teşşekkür ederim
Hergün yıkadığın için yağlanıyor aslında. Bir süre 2 günde bir yıkamayı denee öyle öyle arasını aç zamana yayarak.
Cevap
7Cevap
ya iyide hergun yıkanan saç cok caabuk yaglanıyor 3 gunde 1 yda 2 gunde bır yıkan ve kuru smpun kullan gratısten al
Her gun yıkıyorum. Ozellikle bir sogukta cok useniyorum. Ama yaglaniyor napiyim
yıkadığı n icin yaglaniyor iki uc gun yikama sonra alisir
Zeytinyağlı sabun kullan
Ben 15 senedir kullaniyorum
Yağ dengesi bozulmuş 3 günde 1 yikamaya gayret et durularkende suya biraz sirke at
bende bıktım artık vallaha Dalin aldım onunda faydası yok hemen yağlanıyo
aynı dertten muzdaribim 😑 her sabah banyo yapmaktan ciğerim soldu
Şampuanını değiştir ve yıkandığın suyun derecesi fazla yüksek olmasın ılık suyla yıkan.
Hergun yıkadıgın icin cabuk yaglaniyo ara ver biraz
saç yağsız kalırsa dökülür 2 günde bir yıka
sıkıntı burda yağzıs kalmıyor :(
sadece suyla yika sampuanda yaglandiriyor
sadece su ile yıksam yağı gidermi?
bazılar ısıcak suyla yıkama diyor
Yastık kılıfını değiştir
yapacak bişey yok bünyen böyle demekki
Saçını kısalt süre uzar..
kilo kaç kardeşim?
70 boyumda 1.67
o zaman yağlanması kilodan değil. Bir doktora görünmeni tavsiye ederim bendede aynı problem var benim yağlanmaya kilo sebep oluyor. (1.75 107 kilo) ilaç veya serum kullanarak geçirebilirsin yağlanmayı.
ne doktoruna gitmeliyim?
Cildiye
dermatoloji de deniyor
tamam kardeşim saol
ve o yağlanmaya buradan sesleniyorum sizin yüzünüzden sokağa ççıkamıyok yav :D öğrenci evindeyiz bazen sıcak su olmuyor okula giderken saça parfüm sıkıyoruz
off hiç sorma o suya vericeğim parayı sana veriyim sen yağlanma
Akşam uyumadan yikiyon sabah uyanıyon böyle bir koku yok arkadaş hele yıkamadan uyumaya kalkınca insan kendinden tiksinirmi yav
Limon ozlu kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar