Magazin Leonardo Dicaprio nun saçları? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok hoş değil mi ya kuandigi ürünleri çok merak etmiyor değilim 😁 Leonardo Dicaprio nun saçları? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Magazin konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet ipeksi bebek gibi sacları var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya şu adamın saç yapısı cidden harika insanın oynayasi geliyor ya kullandığı ürünü merak ediyorum ben 1990 larda şampuan varmiydi acaba 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen rengi de altn sarısı Yorumla
06Sincap06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Normal keko saci adam yakışıklı olduğu için öyle gözüküyor gel sincan bu sactan 500 tane keko var sjdhsjsj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet ipeksi bebek gibi sacları var
Ya şu adamın saç yapısı cidden harika insanın oynayasi geliyor ya kullandığı ürünü merak ediyorum ben 1990 larda şampuan varmiydi acaba 😂
Aynen rengi de altn sarısı
Normal keko saci adam yakışıklı olduğu için öyle gözüküyor gel sincan bu sactan 500 tane keko var sjdhsjsj