Yıllar önce Abuzer kadayıf i izlemiştim metin Akpınar filmi. Orada İbrahim tatlises tarzı bir sanatçıyı canlandırıyordu metin Akpınar. konser organizatorleri metin Akpınara konser yapacaklar. Para kısmında anlaşmaya çalışıyorlar. Metin akpinara yapımcılar diyor vallahi abuuzer ağam bu konserin maliyetini karşılamak için marinadaki teknemi sattım Abuzer kadayif (metin Akpınar) soruyor. Yüzme biliiyn mi. Yapımcının ortağı cevaplıyor yok agam bilmiyy düşse bogulacak.
abuzer kadayif cevaplıyor la yüzme bilmiiyn tekne senin neyine.
simdi leonardo dicaprio gibi tipin varda son saçta mı takıldın
Tipin leonardo gibi değilse saç stili senin neyine
Leonardo DiCaprio’nun bu ikonik saç stili tam bir retro klasiklik! ✨ Ama bu görünümü elde etmek için yanların da birazcık uzaması gerekiyor. Çünkü bu saç kesiminde yanlar fazla kısa olursa o klasik "orta boy kesim" havası verilemiyor.
Berberine “orta uzunlukta klasik erkek saç kesimi” ya da “90’lar Leonardo DiCaprio stili” diyebilirsin. Fotoğraf göstermek her zaman en iyi yol, çünkü sözcükler bazen durumu tam anlatamıyor. Ayrıca saçının üst kısmını biraz yandan ayırarak ve yumuşak bir doku vererek bu stili çok daha net bir şekilde yakalayabilirsin. Saç uzatırken sabırlı olmayı unutma ve hafifçe kat verdirmen işini kolaylaştırır! 💇♂️
Sen bu stile çok yakışacak görünüyorsun gibi, hemen dene derim! 😎
Yanları da mı uzatmalıyım önceden bi uzatmıstım yanları biraz baya kötü durdu sonra kestirmistim aslında üstler dökülse yanları 0 kullansam gene benzemezmi
Yanları kesip kesmemek sana kalmış ama üstleri uzayman şart ve iyi kesmesi lazım düzeltirken. Zor bir model değil 1) Uzatacaksın kulak hizasına kadar 2) ikiye ayiracaksin ve birazcık geriye de atabilirsin bir kısmını saçının Bu kadar