Saç Bakım Saçınızı hangi şampuanla yıkıyorsunuz? moongirlll55 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben elseve Elidor Pantene Elseve Head & Shoulders Gliss Urban Care Hacı Şakir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kızlar en iyi şampuan hangisi Güncellemeler+1 yıl Elidor kullanan erkek mi varmış Saçınızı hangi şampuanla yıkıyorsunuz? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Clear man 1 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl düzenli kullandığım bir marka yok adı sanı iyi olan her şeyi kullanıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Millet bimden Elidor alıp çıkıyo sen çeşit yazmışsın 0 2 Yorumla moongirlll55 +1 yıl Herkes Elidor kullanmıyor napiyim şıklaea Bi onu mu koyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Restorex ya da bioblas kullanıyorum bu saydıkların saçlarımı döküyor 0 3 Yorumla moongirlll55 +1 yıl Benimde bioblas döküyor Yorumla moongirlll55 +1 yıl Çoğu şampuanı saydım saçın baya hassas demekkş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen aşkım Yorumla
lzzeylul Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Elidor kullanıyorum ama bir iki özel şampuanım da var saçlarım çok yapışırsa arada onları kullanıyorum 0 1 Yorumla moongirlll55 +1 yıl Ney onlar Yorumla
Enes06060606 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Bıoxcın 0 2 Yorumla moongirlll55 +1 yıl İlginç Yorumla Enes06060606 +1 yıl Neden? Yorumla
Alperen_ks3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl Suyla? 0 2 Yorumla moongirlll55 +1 yıl Şampuan kullanmıyon nu aq Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Kalıp sabun 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Clear man
düzenli kullandığım bir marka yok adı sanı iyi olan her şeyi kullanıyorum
Millet bimden Elidor alıp çıkıyo sen çeşit yazmışsın
Herkes Elidor kullanmıyor napiyim şıklaea Bi onu mu koyim
😁
Restorex ya da bioblas kullanıyorum bu saydıkların saçlarımı döküyor
Benimde bioblas döküyor
Çoğu şampuanı saydım saçın baya hassas demekkş
Aynen aşkım
Elidor kullanıyorum ama bir iki özel şampuanım da var saçlarım çok yapışırsa arada onları kullanıyorum
Ney onlar
Elidor yeni çıkan serisi
Clear men mentollü
Haldır şaldır ile
Elseve kullanıyorum
Dalin hshshahaha
Hedenşoldırs.
Zeytinyağlı sabun
Elidor
Seninki elsev miş benimki ayaksev 😂😂😂
Bıoxcın
İlginç