Değil
İtici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır tabii ki neden itici olsun şahsen benim hoşuma gidiyor ama herkesin kendi tercihi yani benim beğendiğimi başkası beğenecek değil Bir de bu tür sorularda kişilerim kendi beğenisi önemli herkes bir şey söyler herkesin her söylediğine göre şekil alacak olursak evin yolunu bulamayız.
Eski güzelliği kalmadı bence ve herkesin yüzüne de gitmiyor. Ayrıca bakımı da zor. T bölgen yağlı ise saçların direkt alnına değdiği için saçların hemen yağlanır. Onu da geçtim sabah her uyandığında onları toparlamaya çalışırsın. Yani basit gibi gözüken ama aslında çok da kolay olmayan bir model kakül.
Cevap
27Cevap
Hayır ben kakül daha çok severim.
Değil ama kestirmeden önce yakışıyor mu diye bir bakmak lazım genellikle alnı geniş kişiler tercih eder kahkülü benim alnım küçüktü iki kere felan kestirdim yakıştığını düşündüğüm icin itici değil sadece herkese yakışmıyor
Yok ya kestir bence değişiklik olur yakışır da belki
İşte bende değişiklik istiyorum
Kestir kestir
Değişiyor bazılarına çok yakışıyor özellikle yüzü birazdan yuvarla gerçekten çok yatlı oluyorlar dene bence ne zararı çökebilir ki bir süre sonra değiştirirsin
Yoo hiçte değil de sadece Türkiye'de güzel kahkül bırakan birini görmedim. Ne ünlülerde ne de diğer insanlar da çok kaba çok gıcık oluyor onların ki yakışmıyor.
Öncelikle kakül diye yazılmadığıni belirteyim onun dışında kahkül her kadına yakışmaz dar alına sahipseniz yaptırmanızı önermem ayrıca kahkül alnın hava almasını engelliyor , hemen yağlaniyor. Bununla kalmayıp sivilceye bile neden olabiliyor bu riskleri alacaksanız kesin
Bende kaküllüyüm kakülün iticilikle alakası yok benim yüzüm oval şeklinde olduğu için kestirdim karakterimde bir değişiklik yok😂
Özellikle alnın genişse daha da hoş duruyor.
Tamda böyle
Anlamıyorum herşeyi bu kadar büyütmeyi neden itici olsun? onunda bir tarzı var bu kadar büyütmeyin herşeyi
Alın açıklığı ve yüz şekline göre değişiyor
Ben kışın kestirdim de %60 beğenmedi ben de pek beğenmedim😅 uzadı neyse ki
Tam tersine ben çok hoş buluyorum bide alnın geniş ise saçlar dalgalı ise hafiften ve at topuz yapıldığında acayip yakıştırıyorum
Değil eğer yüz şeklin buna uygunsa yaptırabilirsin.
Hayır değiller neden itici olsun bence çok tatlı oluyorlar
Ben sevmiyorum ama kendin karar ver kimse karışamaz
Herkese yakışmıyor. Beslemeler gibi gezmek var etrafta.
Yakışan var yakışmayan var. Alnın açıksa güzel durur ama yüzün küçük alın çevren darsa kötü durur
Hayır itici değiller kakülün yakıştığı arkadaşlarım var
Başkasına nasıl geldiğini boş ver istiyorsan yap kökü sende sevmezsen zaten birkaç aya uzuyor
Sıradaki soru herhalde nefes alan kız itici mi olacak?
Değil alnı geniş olanlara çok yakisiyo birde kuaförü iyi seçmen lazım hepsi yapamiyo kahkül kesmeyi
Bebekligimden beri kakulluyum. Şu sıralar çok populerlestigi icin herkes herkese benzemeye basladı ve ben bu durumdan cok rahatsızım. Sanki kakul bana ozelmis gibi konustum ama insan rahatsız oluyor nedensizce :)
Şahsen oyuncu Merve Sevi vb. kadınlarda çok çekici geliyor. Peki erkeklere kahkül mü yakışır, yoksa diklemek mi sizce?
alnin genisse kes ben kestim yüzüm değişti resmen kendimi begenmeue basladim herkrs de yakistirdi
Benim anldim büyük
Değil çünkü önce çok tatlı ve çekici oluyorsun yüz tipine göre sonra uzuyor. ve çekici Wolf cut a dönüşüyor
yakışıyorsa yap ama çok kalın yapma dalgalıysan ince yap
Yo itici niye olsun sadece yakışıp-yakışmama durumu var işte🙂
Bendede azıcık bir şey var itici değil
Bu sıcakta mı?
Seviyorsan yap. Çok yakışır bence
Çok şirin duruyor
Kakül güzel görünüyor bence
Yakışıyorsa bırakacaksın
kakül her yüze yakışmıyor oval olmalı
Hiç itici değil yüzüne uygun olanı yaparsan gayet güzel olur
iti değil tabi ki
Değil de cidden pismanlık
Yakışmayan pakize gibi oluyor :)
Değil bence. İsteyen istediğini yapsın.
Kahkül yakışana güzeldir
Kehkullu kızlar daha tatlı oluyor bence
Değil hatta bence çok tatlılar
Tipini görmeden nasıl yorumlayalım yakışacağını.
Fotodaki kimse ona çok yakışmış
Değil neden itici olsun ki?
Bazılarınakakül çok yakışıyor. Neden itici olsun..
Neden itici olsun
bana itici geliyor
yoo.. kafa yapısına uygunsa hoş olur hatta.
Perçem daha hoş
Ben bı değişiklik yapmak istiyorum
Anladım teşekkürler
Benim var seviyorum ama yorucu biraz
Neden
eskı moda evet guzel olur
Bı değişiklik istiyorum
Çok demode.
keyfınebak
Değil tabiki
Hayır değil
Bence gaeyet normal yakışıyor da