Saclarim ayneeen tamda bu sekilde. Ama benim ustleri daha duz suratimdan asagi dogru lule olmaya ve kivirciklasmaya basliyor. Saclarim şu an belimde saclarimi omuzlarima kadar kestirsem nasil olur sizce? Lule ve kivirciklar ne kadar gider? Duz olur diyenlerde var. Daha fazla kivirciklasir diyenlerde. Var mi bir fikriniz bu konuda?
Hayır. Ben kendi üzerimde yaptığım değişikliği söyliyim. Saçlarım üdmdüzdü üç kere kestirdim. Bildiğin dalgalı şu an . Her kestirdiğinde dalgalı oluyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahah belki bende ters etki yapar 😔 allah allah ilk defa duydum kestirdikce daha da dalgali olucak sanirim 😃
haha hiç belli olmaz desem.. yani mesela benimkiler dalgalı ama son nokta yani bundan ötesi kıvırcık zaten, kestirirm düzenli fön falan çekilir saçım yıkandıktan sonra tararım falan.. yine aynı dalgalı olmuş.. düz olsun istiyosan ya brezilya fönü dicem ama kıvırcık saçlarda çokta işe yaramıyo diyenler var ya da john frieda'nın 3 days straight diye bir spreyi var her duşundan sonra onu kullanıp fön çekersen 3 gün dümdüz bozulmuyo
En İyi Cevaplar