Saç düzleştiricisi şuana kadar hiç aklıma gelmedi hafif kabarık ve dalgalı saçlarımı seviyorum ama artık bir değişiklik istiyorum. Daha önce merağım olmadığımdan neye göre seçmeliyim bilmiyorum. Ayarlanabilir ısıya sahip olanlara param yetmiyor. Tek derecelilerde 230 veya 220 derecede oluyorlar. (Saçımı yakasından korkuyorum. Sonuçta kullanmayı bilmiyorum. ) İnsanlar bizde kullanıyoruz bir şey olmaz diyor , ne yapmalıyım? ya da başka dikkat etmem gereken bişi var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bütçe olarak 700 TL düşündüm yine kaliteli bir şey alabilirim ama derecesi ayarlanabilen. Yok
Saç düzleştiricisi almak istiyorum. Neye göre seçmeliyim?
Asko paran yoksa dikkat etmen gereken bi sey de yok malum her sey ona bakiyo 230 derece normal bi duzlestirici al plakalari falan onemli yagli olursa daha iyi olur kabartmaz aprilla falan al herkes onlari kullaniyo bu ara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Asko paran yoksa dikkat etmen gereken bi sey de yok malum her sey ona bakiyo 230 derece normal bi duzlestirici al plakalari falan onemli yagli olursa daha iyi olur kabartmaz aprilla falan al herkes onlari kullaniyo bu ara
Remington çok iyi yıllardır kullanıyorum
Arzum al çok güzel
Kıvırcık mı saçların
Hayır hafif dalgalı
Merak ettim şimdi seni 😊