Bir de hangi şehir/semttesiniz?
Ben az önce Kadıköy'de bir mahalle kuaförüne 400 lira ödeyince bi tık seğirmeye başladım da, siz de durumlar nasıl merak ettim.
Bir de hangi şehir/semttesiniz?
Ben az önce Kadıköy'de bir mahalle kuaförüne 400 lira ödeyince bi tık seğirmeye başladım da, siz de durumlar nasıl merak ettim.
Ben ödemiyorum çünkü kendim kesiyorum makina ile. zaten ne zaman gitsem o kadar dememe rağmen farklı model yapın diye aynı kesip gönderiyorlar :D
Kuafor meslek egitim kurumunda tanidiklarim vardir. Model bulamayan ögrenciler oldugu zaman ararlar sirket olarak gideriz. Tabi ücret ödüyoruz okul'a destek olarak.
Yazlari ise emekli bir kadinin evine gider saclarimi kestiririm sakalim ile birlikte.
Cevap
12Cevap
yıllardır kuruş ödemiyorum. Boşuna mı berbere kız verdik :D :D
Çekmeköydeyim, 150 ödüyorum sadece saç. Sakallarımı kendim hallediyorum.
Öyle valla
Kadıköy'de yaşıyorum ben de berberin Sultanbeyli'de 100iraya her şeyi yapıyor. Eğer evde yapmazsam oraya giderim
Kadıköy/Göztepe de 150 TL vermiştim en son tekrar gidince bakalım zam gelmiş olacak mı :D
Mecbur olmadıkça topluma girmiyorum. Saçımı uzatıyorum ama önceden kendim kesiyordum.
100 saç sakal maske ağda yıkama kuruma fön parfüm bile var işin içinde
İstanbul.. 250 veriyorum. 400 lük ne yaptı sana ya😅
Ataşehirdeyim bende farkı yok
350 TL kesim maske ağda saç bakım yüz bakım sakal baya iyi
ödemiyorum saçımı kendim kesebiliyorum 😀
Hay maşalla, ben de pandemide iple bıyık almayı öğrendim diye marifetli sayıyorum kendimi :D
istediğim şekil kesebiliyorum üstelik perçem kahkül katlı kesim bile 😂
Kökten mi kestiler, ne o para
Fazla baya ciddeb, tepkinde haklısın. Beğendinmi bari
Haha, senin adına sevindim 🙃 modelin adı filan var mı bakayım?
Ben daha fazla ödüyorum
50 lira.
kendim kesiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?