Benim yaşadığım muhitte bir kuaföre uğradım elli lira dedi. Sayıyla 50. Tabi hemen çıktım. Epeydir kuaföre gitmiyordum. Haberim yok fiyatlardan da bana çok geldi yani. Elli lira ne la? Alt tarafı bir kesim. Saç kesimi kaç lira sizde?Saç kesim fiyatları kadın
Tamamen saç modelimizi değiştirmesek bile, 3-4 ayda bir mutlaka saçlarımızı uçlarından kestiriyoruz. Böylelikle daha sağlıklı uzuyor ve kırıklardan kurtulmuş oluyoruz. Açıkçası 2020 saç kesim fiyatları pandeminin de etkisiyle biraz artmış durumda. Çünkü sınırlı sayıda müşteri alınıyor ve kuaförler masraflarını çıkartmak istiyor.
Saç kesimi ne kadar?
Saç kesimi ne kadar?
Öncelikle saç kesim fiyatlarının ilden ile, kuaförden kuaföre değişiklik gösterdiğini belirtmek isterim. Saç kesim fiyatları kadın için ortalama bir ücret söyleyebiliyor olsak da, kesilen yere göre net fiyat değişkenlik gösterebilir. Aynı zamanda saç kesim fiyatları fönle birlikte olursa 10-20 TL kadar artış olabiliyor.
Ankara 'da saç kesimi kaç TL?
Ankara 'da saç kesimi kaç TL?
Ankara 'da saç kesim fiyatları 20 TL ile 130 TL arasında değişiklik gösteriyor. Elbette bunun sebebini kuaförün bilindik olması, yeri, müşteri yoğunluğu gibi sebepler belirliyor. Adı sanı duyulmamış bir kuaförde saçlarınızı 25-30 TL'ye kestirebilirsiniz ancak ne kadar memnun kalırsınız orası tartışılır.
İstanbul'da saç kesimi ne kadar?
İstanbul'da saç kesimi ne kadar?
İstanbul'da ise saç kesim fiyatları 30 TL ile 145 TL arasında değişiklik gösteriyor. 100 TL üzeri saç kesimi için oldukça yüksek bir fiyat ancak tüm kuaförler elbette ki bu ücreti talep etmiyor. Ortalama bir kuaför 30-60 TL arasında hem saç kesimini hem de fönü yapıyor.
İzmir'de saç kesim fiyatları nedir?
İzmir'de saç kesim fiyatları nedir?
İzmir'de de hemen hemen İstanbul'la aynı ücretler talep ediliyor. 35-150 TL arasında değişiklik gösteriyor. Ortalama bir kuaföre gidiyorsanız fönle birlikte 40-70 TL arasında bir fiyat ödersiniz.
15 tlydi bir zamanlar simdi sordum ev kuoforu birde 45 dedi. 5 TL olduğu zamanları bilirim. Gittim kendim kestim dalgalı oldu ve çok güzel oldu gören kişiler hangi kuofor kesti dedi.
Erkekler 10-15 lira fakat şöyle bir olay var 15 liraya kesilen saç tabir-i caizse eşek traşıdır. Saç kesilir, yıkanır ortalama 1 hafta sonra olur olmadık yerden anlamsız kıllar uzar. Bunu cok sorun etmeyen gırla insan var fakat mankensen ajansta işin varsa veya kendine değer veriyorsan en ince kusurun dahi önemi var. Ben 100 liraya 3 haftada bir traş oluyorum, traş demek yersiz olur resmen sanat eseri.. Kusursuz kesim, 3-4 hafta boyunca kafanın hiçbir yerinde absürd kıllar oluşmuyor. Saç bakımı, saçın dolgunlaşması işlemi de cabası. İşin derinine indiğimizde erkekler bayanlardan daha pahalı fakat bu tarz şeylere değer veren erkek çok az, olanlar da manken vs zaten.
50 lira bir bayan kuaförü için ortalama tutar bence. Bir işe "alt tarafı" gözüyle bakmadan önce, işi yapan kişinin emeğine saygı göstermek lazım. Bu işin eğitimini almış, bu işi öğrenmiş ve meslek edinmiş. 10 lira alsaydı o kuaförü ayakta tutamazdı.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Surekli bakimli kadin erkek olunmaz o fiyatlara. Zor yani
En İyi Cevaplar