Saç Bakım Sacimda kepek var banyo yapmalimiyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saat geç oldu yapmadan olur mu yav sabah isvar Güncellemeler+1 yıl Yikandummm Sacimda kepek var banyo yapmalimiyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl yap uşenme ben hep gece yaparim 1 27 Yorumla Soran +1 yıl İhneg7zel sizin saçınız yok tabi Yorumla 1war1yok +1 yıl nasil yook var Yorumla Soran +1 yıl Uzun değildir yani Yorumla 1war1yok +1 yıl degil cok ama kisa da değil önden yuzumu nerdeyse kapat cak kadar uzun Yorumla Soran +1 yıl Maşallah 🤣😃 Yorumla 1war1yok +1 yıl tesekkurler ne gülersin be deli kisa mi geldi yine de 😂 Yorumla 1war1yok +1 yıl iyi hadi sihhatler olsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sagol Yorumla 1war1yok +1 yıl erkencisin Yorumla Soran +1 yıl Evet ise gidicem Yorumla 1war1yok +1 yıl hm kolaygelsin ozaman Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla 1war1yok +1 yıl ne iş yapiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tekstil de amele Yorumla 1war1yok +1 yıl hadi ya benimde atolyem var Yorumla Soran +1 yıl Ne atölyesi Yorumla 1war1yok +1 yıl kot pantolon dikiyoruz Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğim bana bir kot gönder Yorumla 1war1yok +1 yıl gel çalis ne kot göndermesi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl nerede bu atölye nurdan çıkınca oraya gelirim Yorumla 1war1yok +1 yıl bagcilar sen nerde calisiyon 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ohah bende samsun 🤣😂 Yorumla 1war1yok +1 yıl gelirsin kesin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır ama susan çizim yapıyorum abicim fermuar 🤣😂😃 Yorumla 1war1yok +1 yıl fermuar cimizi de ne oluyor bakim hele ne iş yapiyon sen Yorumla Soran +1 yıl Kapşonlu gibi bişey ya ben ölçüm alıyorum Yorumla 1war1yok +1 yıl hm iyimis kolay gelsin ozamn ben Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 451 cevap paylaştı. Yap tabi ketoral varsa 5 dk köpüklü beklet 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yok oney Yorumla Hairmafya +1 yıl Üşenme yap duşunu Yorumla Soran +1 yıl Tm ama sonra migdem bulamıyor ustiyirm Yorumla Hairmafya +1 yıl Bu havada ne üşütmesi Yorumla Soran +1 yıl Ben üşüyorum Yorumla Hairmafya +1 yıl Kansızlık var o zaman Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Hairmafya +1 yıl İhmal etme bi görün doktora Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gir yıkan pasaklı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤣😂😃 Yorumla aliali1926 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Tanıdıkbiri24 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yap pis durma 1 27 Yorumla Soran +1 yıl Koridorunu 3 gün önce yaptım banyo Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Oha oha 3 nee olum sokak köpeğimisin sen ben sabah akşam alıyorum yaz şimdi terlersin kokarsın Yorumla Soran +1 yıl Yoo 1 hftatu bile geçiyor bazen🤣😂😃 Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Iyyyy ben hayatta duramam uyuz gibi kaşınırîm😂 Yorumla Soran +1 yıl Kasindiriyo evet saçım kadiniyor Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Sen uyuzsun bence😂 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ya 🤣😃 Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Ben bile kaşınmaya başladım aw git yıkan😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tm yav MK hoşlandığını çocuktan red yedim 🙄 Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Afferim kokarsan yersin tabi ben olsam bende redderim hatta bi hafta yıkanmadım ama sana vereyim desen onu bile yapmam😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yokya oyizden degil Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl O yüzdendir eminim Yorumla Soran +1 yıl Hoşlandığını sanmıştım fakat öyle değilmiş red yedim rahatsız oluyomus benden. Yorumla Soran +1 yıl Degil Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Tamam işte bu işin ucu aynı yere geliyo Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya peki bugün arkamdan geçiyordu 1 haftadır bugün karşı yoldan geçti neden Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Demekki kokundan oraya kadar kaçtı çocuk 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok komiksin ya ofgfg Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Ahaha bence yıkan bi Yorumla Soran +1 yıl Bugün yanımdan geçti ama naberr birde karşılaştık ben ona bakmadım🤣😂 Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Ahah sende karar ver vercen mi vermiycen mi😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya offf ona bağlı ben kırgınım ona Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Yawrum bence sen bana istek at bunu özelden tartışalım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Offtm geliyorum sakin sapiklasma🙄 Yorumla Soran +1 yıl Offf attım mesaj baksanan Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Korkma la sapık olsam sana mı yaparım Yorumla Soran +1 yıl Hahczvvv🤣😂😃😄😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
...
yap uşenme ben hep gece yaparim
İhneg7zel sizin saçınız yok tabi
nasil yook var
Uzun değildir yani
degil cok ama kisa da değil önden yuzumu nerdeyse kapat cak kadar uzun
Maşallah 🤣😃
tesekkurler ne gülersin be deli kisa mi geldi yine de 😂
iyi hadi sihhatler olsun 😂
Sagol
erkencisin
Evet ise gidicem
hm kolaygelsin ozaman
Teşekkürler
ne iş yapiyorsun
Tekstil de amele
hadi ya benimde atolyem var
Ne atölyesi
kot pantolon dikiyoruz
En sevdiğim bana bir kot gönder
gel çalis ne kot göndermesi 😂😂
nerede bu atölye nurdan çıkınca oraya gelirim
bagcilar sen nerde calisiyon 😂
Ohah bende samsun 🤣😂
gelirsin kesin 😂😂
Tamamdır ama susan çizim yapıyorum abicim fermuar 🤣😂😃
fermuar cimizi de ne oluyor bakim hele ne iş yapiyon sen
Kapşonlu gibi bişey ya ben ölçüm alıyorum
hm iyimis kolay gelsin ozamn ben
Yap tabi ketoral varsa 5 dk köpüklü beklet
Yok oney
Üşenme yap duşunu
Tm ama sonra migdem bulamıyor ustiyirm
Bu havada ne üşütmesi
Ben üşüyorum
Kansızlık var o zaman
Bilmiyorum ki
İhmal etme bi görün doktora
Tm
Olmaz kanka yıkan öyle yat.
Gir yıkan pasaklı
🤣😂😃
😂😂😂
yok olmaz olursun..
Yap pis durma
Koridorunu 3 gün önce yaptım banyo
Oha oha 3 nee olum sokak köpeğimisin sen ben sabah akşam alıyorum yaz şimdi terlersin kokarsın
Yoo 1 hftatu bile geçiyor bazen🤣😂😃
Iyyyy ben hayatta duramam uyuz gibi kaşınırîm😂
Kasindiriyo evet saçım kadiniyor
Sen uyuzsun bence😂
Olabilir ya 🤣😃
Ben bile kaşınmaya başladım aw git yıkan😂😂
Tm yav MK hoşlandığını çocuktan red yedim 🙄
Afferim kokarsan yersin tabi ben olsam bende redderim hatta bi hafta yıkanmadım ama sana vereyim desen onu bile yapmam😂😂
Yokya oyizden degil
O yüzdendir eminim
Hoşlandığını sanmıştım fakat öyle değilmiş red yedim rahatsız oluyomus benden.
Degil
Tamam işte bu işin ucu aynı yere geliyo
Hadi ya peki bugün arkamdan geçiyordu 1 haftadır bugün karşı yoldan geçti neden
Demekki kokundan oraya kadar kaçtı çocuk 😂😂
Çok komiksin ya ofgfg
Ahaha bence yıkan bi
Bugün yanımdan geçti ama naberr birde karşılaştık ben ona bakmadım🤣😂
Ahah sende karar ver vercen mi vermiycen mi😂😂
Ya offf ona bağlı ben kırgınım ona
Yawrum bence sen bana istek at bunu özelden tartışalım 😂😂
Offtm geliyorum sakin sapiklasma🙄
Offf attım mesaj baksanan