Saçlarım çok kuru saman gibi ve dalgalı ama şekil almıyor. Hem daha canlı dursun hemde daha dalgalı olsun istiyorum. Önerebileceğiniz bir ürün falan var mı ne yapabilirim?

Saçlarım çok kuru saman gibi ve dalgalı ama şekil almıyor. Hem daha canlı dursun hemde daha dalgalı olsun istiyorum. Önerebileceğiniz bir ürün falan var mı ne yapabilirim?

ben kıvırcık saçlıyım sen gibi bunun sebbei saçlarının kıvırcık olması :)
öncelikle kıvırcık ve dalgalı saçlar için vigo başlığı öneririm onla kurutuyorum ben birde bukle belirgenleştirici krem tarzı katık gibi bir şey değil
argan yağı birde yumuşatıyor o elektiriklenmeyi öneriyor önerim bunlar
saçını çok fönleme erkekler çok yapıyor onu birde az uzat bence saçların 3-4 numara olsa mükemmel durur
1-2 yıldır fön falan kullanmıyorum havluyla kuruturum , vigom var beceremiyorum. Peki önerebileceğin güzel bukle belirginleştirici krem vs var mı?
www.migros.com.tr/pantene-724-sac-bakim-kremi-aninda-bukle-sekillendirici-300-ml-p-20b4d67
www.cimri.com/.../en-ucuz-elidor-belirgin-bukleler-7-24-sekillendirici-300-ml-sac-bakim-kremi-fiyatlari,619123575
www.gratis.com/.../urban-care-twisted-curls-hibiscus-shea-butter-bukle-belirginlestirici-sulfatsiz-sac-bakim-kremi-250-ml-p-10245911
özelllikle urban care markası çok iyi birde sülfatsız şampuan kullan kıvırcık saçları o kurutuyor genelde
bu arada bak benim saçlar senden daha fena düşün benim afroya yakın kabarık bana fayda ediyorsa sanada eder umutsuz olma
Çok teşekkür ederim deniyecem
rica ederim
Cevap
1Cevap
Elidor spreyi var 1-2 fıs sıktınmı saçları ayrıştırıyor ve nemli tutuyor
Bakım yağları kullanabilirsin
Bir çoğu işe yaramıyor önerebileceğin güzel ürün var mı?
kötğymüş baya nemlendirici kremlerden sür
Önerebileceğin ürün var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?