Kuru ve yıpranmış saçlara ne iyi gelir? Saçlarım çok erken yıpranıyor, yağlanıyor vb gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Kuru saçlar için önerilerinizi bekliyorum.Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Ne Yapılmalı?
Saçlar boya, şekillendirme vs derken birçok işleme maruz kalıp yıpranıyor, beslenemediği için de kuruyor. Bu durumda yoğun bakım yapmak ve nemlendirmek gerekiyor.
Saçına istediğini vermek için harika bir ürün deneyimimden sana bahsetmek istiyorum. Elidor'un Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi tam da bu isteği karşılıyor. İçeriğindeki keratin sayesinde kısa sürede onarım sağlarken, tatlı badem yağı ile de saçı neme doyuruyor.
Üstelik saçların ince telli bile olsa endişe etme. Bu Serum Bakım Kremi artık ince telli saçlara sahip olanlara da çözüm oluyor, çünkü saçı asla ağırlaştırmıyor ve saçtan kolayca durulanıyor.
Kuru ve yıpranmış saçların temelinde fazla ısı yatabiliyor. Öncelikle saçlarını bir süre dinlendirmelisin. Doğal maskelerden de yararlanabilirsin.
Eskiden benim de saçlarım kuru ve yıpranmıştı. Cansız görünüyordu ve ben de saçlarım için en iyi kremi buldum ve düzenli olarak kullanmaya başladım.
Kuru ve yıpranmış saçların sırrı yeni Elidor Anında Onarıcı Bakım Kremi'nden geçiyor. İçerisinde bulunan Keratin ve tatlı badem ile saçları anında onarırken ağırlaştırmıyor.
İnce telli, kuru ve yıpranmış saçlar için kesinlikle Elidor Anında Onarıcı Bakım Kremi diyorum. Deneyince memnun kalacağından eminim. 🙂 😍
badem yağı sür bone tak en az 2-3 saat beklet yıka ilk yıkamada farkı göreceksin bir arkadaşım bayan kuaföründe çalışıyor o bana tavsiye etmişti bende faydası oldu
arap sabunu... Şaka şaka. Arap sabunu değil ama zeytinyağlı sabun var. Normal ev yapımı olursa ıyi olur yoksa marka da alabilirsin. Sende bana kellik ile ilgili yardımcı ol :( sac dökülmesi için ne yapılır ?
Zeytinyağını cezvede ılıt. Tüm saçına sür cıvık cıvık olsun. Streç filmle kapat çok kuruysa 7-8 saat durdur ondan sonra duş al saçın havlunun içinde kurusun. Bunu iki kere yap sonra beni en iyi cevap seçersin zaten :)
Restorex sin içine bütün sarımsak atiroyorum bide zeytin yağı 15-20 gün bekletin sonra kullanın sarımsağın özü çıkıyor yakanınca kokuyor biraz durulanmayan saç kiremi kullanıyorum kalmiyor kokusu falan zaten kuruyana kadar kokuyor kurulduğunda kokusunda kalmıyor
Saçı kendi yağıyla beslemek en doğal ve etkili çözüm. Hergün yıkıyorsan 3 günde 1 yıka mesela. Bende aynı derdi yaşadım ve hiç bir kozmatik ürünü net bir çözüm bulmadı. Böylesi hem saçı çok güzel uzatıyor.
blendax ın yıpranmış ve boyalı saçlara özel zeytnyağlı şampuanı var o çok iyi geliyor kullanıyorum saçlarım yumuşak oldu ve eskiden iyi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kuaförlerde yıkadıktan sonra sıkılan spreylerden var benim saçlarım çok kuruydu ve bu yüzden sürekli dolasıyordu ama kuaförden bir sprey aldım yıkadıktan sonra sıkıyorum yumuşacık oluyo ve hiç dolaşmıyo
En İyi Cevaplar