Saç Bakım Kanser hastasıyım, bu saçımın hepsini kestim sonra döküldü yeniden böyle olur mu acaba saçlarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski fotoğraflarıma bakınca çok üzülüyorum. Kızlar için saçları çok değerlidir.. Kanser hastasıyım, bu saçımın hepsini kestim sonra döküldü yeniden böyle olur mu acaba saçlarım? Cevapla Fotoğraf Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
alijan31 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya. İnşallah eskisi gibi olursun 😔 0 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Ya çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin saçların duruyorsa peruk yaptırabilirsin kendin için 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sen üzülme onlar tekrar çıkacak yine.. Rabbim Şafi adı ile şifa versin seni sevenlerine bağışlasın 0 0 Yorumla
tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kanserken saçların için üzülüyor olman tuhaf geldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geçmiş olsun. Sen çabucak iyileş, saç bu uzar yine. Daha güzel bile olur 🙏 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Çok geçmiş olsun, kökü sende değil mi uzar tabi yine 0 0 Yorumla
ahmetcanwater Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl çok geçmiş olsun, tabi ki olur dualarım seninle 0 0 Yorumla
Tugrul3460 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum allah şifa versin 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Olur olur, sen yeter ki iste. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya. İnşallah eskisi gibi olursun 😔
Ya çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin saçların duruyorsa peruk yaptırabilirsin kendin için
sen üzülme onlar tekrar çıkacak yine.. Rabbim Şafi adı ile şifa versin seni sevenlerine bağışlasın
Kanserken saçların için üzülüyor olman tuhaf geldi
Geçmiş olsun. Sen çabucak iyileş, saç bu uzar yine. Daha güzel bile olur 🙏
Çok geçmiş olsun, kökü sende değil mi uzar tabi yine
çok geçmiş olsun, tabi ki olur dualarım seninle
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum allah şifa versin
Üzme kendini kesinlikle olur
Olur olur.
Gecmis olsun. Acil şifalar dilerim.
Allah Şifalar versin
Olur olur, sen yeter ki iste.
Olur bence
gecmis olsun