Saç saça baka baka beyazlamaz dimi 🥺 Bir tane de beyaz bıyığım var. Çenemde bir tane kahverengi sakal çıkardı eskiden arasam bulurum onu da. Bu ne renk cümbüşü ülen 😂😂
Bunu önceden desen profilde bir tane beyaz saç çıkarırdım ordan 🤭😂🤣 bir şey olmaz ama birisi çıktıysa diğerleride çıkmaya başlayacaktır artık zamanla 🥺 Sen bu niki almayacaktın 🤔 saç saça baka baka değil nikini duya duya beyazladı kesin ha bire Ak'a Ak'a diye diye ak düştü sonunda 41 kere demişizdir 😂😂 Saçların senin gibi değil aksine çok söz dinliyor demek ki 😂
Harbi bak bundan olabilir 😂 Bundan sonra AKaKesKinKa, Aka filan demek yok 😂 artık nunu var sadece 😂 Sürekli Aka duyup Ak düşüyorsa saçıma, nunu duyarsam da yemekleri siler süpürürüm herhalde 🤤🤤
Eee sana diyorum gönder onu gelmesin diye boşuna mı diyorum 😂 ha bire gelir diye tehdit ediyosun bak gördünmü zararlı sen çıktın 😂 Nunu kalsın sadece 😇 Her şey iyi güzel de nunu ile yemek ne alaka yahu 😂😂 nasıl bir benzetemezlik bu 😂
Hemen cay🙄😂 Mesele karın doyurmaksa bahçedeki domatesleri marulları topla ye doyar her türlü 😂 sağlık zaten parayla alınmıyor demekki paraya hiç ihtiyacın yok nunu 😂😂
Benim ülke görmem lazım ilk işim yurtdışına atmak olacak kendimi 😂😂
Para gerektirmiyor dediğin şey zahmet gerektiriyor. O salatalık ve domates kendi kendine tohunlanmıyor orada 😂 Giderken beni de götür diyeceğim ama benim pasaportum yok 😳
Bir an çok korktum zenginsin diye 😳 dedim benim fransızım beni kandıramaz. Güvenim tamdı ama içime bir minik kuşku düştü işte 😔 senden şüphe ettim. Özür dilerim 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu soru beni çok üzdü 🥺😪 Var bende de bir yaşlılık belirtisi söylemeye utanıyorum 😂🤣😪 ama koparma kalsın öyle hiçbir şey olmaz.
Saç saça baka baka beyazlamaz dimi 🥺
Bir tane de beyaz bıyığım var. Çenemde bir tane kahverengi sakal çıkardı eskiden arasam bulurum onu da.
Bu ne renk cümbüşü ülen 😂😂
Bunu önceden desen profilde bir tane beyaz saç çıkarırdım ordan 🤭😂🤣 bir şey olmaz ama birisi çıktıysa diğerleride çıkmaya başlayacaktır artık zamanla 🥺 Sen bu niki almayacaktın 🤔 saç saça baka baka değil nikini duya duya beyazladı kesin ha bire Ak'a Ak'a diye diye ak düştü sonunda 41 kere demişizdir 😂😂 Saçların senin gibi değil aksine çok söz dinliyor demek ki 😂
Harbi bak bundan olabilir 😂
Bundan sonra AKaKesKinKa, Aka filan demek yok 😂 artık nunu var sadece 😂
Sürekli Aka duyup Ak düşüyorsa saçıma, nunu duyarsam da yemekleri siler süpürürüm herhalde 🤤🤤
Eee sana diyorum gönder onu gelmesin diye boşuna mı diyorum 😂 ha bire gelir diye tehdit ediyosun bak gördünmü zararlı sen çıktın 😂 Nunu kalsın sadece 😇 Her şey iyi güzel de nunu ile yemek ne alaka yahu 😂😂 nasıl bir benzetemezlik bu 😂
İçimden geldi yemekle özdeşleştirmek 😂
Nunu bana hatırlatıyor düreceğim lahmacununu 🤤😂
He onu unutma onu hep hatırla 😇 Ben yiyeceğim ekmeğe başkası dokunursa bile yemem 😂 sana lahmacun dürdürüyorum kıymet bil 😇😂😂🤣
Allah razı olsun 😂
Bana bu şerefli görevi layık gördüğün için çok ama çok mutlu oldum 😂
ne demek nunucum 😇 her zaman 😇😂
Her zaman değil 😂 bir defalık 😂
Bundan sonra hep düreceğim lahmacununu desende istemem görürsün sen 🤔
Neden öyle diyeyim ki 🤔 dürdüğüm lahmacun başı tam altın mı takacaksın bana 😂
🙄🙄 nunu nununun dürüm dürmesine muhtaçtır 🤔 seninde bi işin düşer elbet tam altın takmadan yapmam 😂😂😂
Her şey para mı bee 🥺
Tamam benim için öyle. Ama senin için öyle olmasın 🥺
Her şey senin için para olabilir ama benim için değil 🥺
Benim için her şey dolar🤑 altın🤩
Heee o zaman benim için her şey tok bir mide ve sağlıklı bir beden 😂 hem fiziksel hem zihinsel 😂
Ben parayı bunun için istiyorum zaten 😂
Hemen cay🙄😂 Mesele karın doyurmaksa bahçedeki domatesleri marulları topla ye doyar her türlü 😂 sağlık zaten parayla alınmıyor demekki paraya hiç ihtiyacın yok nunu 😂😂
Benim ülke görmem lazım ilk işim yurtdışına atmak olacak kendimi 😂😂
Para gerektirmiyor dediğin şey zahmet gerektiriyor. O salatalık ve domates kendi kendine tohunlanmıyor orada 😂
Giderken beni de götür diyeceğim ama benim pasaportum yok 😳
Eee tamam işte aynı şeyi söylüyoruz "para gerektirmiyor" konumuz zahmet değil "para" 😂😂
benimde yok zengin olunca oda olacak 😂
Yahu zahmet çekmek istesem zaten kazanırım parayı. Ben kolay yoldan arıyorum. Boşuna mı zengin karı hayali kuruyorum 🙄
Umduğunu bulursun inşallah 😂
Koparırsan ardı gelir dokanma bu yaşta benim de beyaz kaşım var naber jdmdksmkd
Benim beyaz bıyığım var 😂 uzasın gösteririm 😂😂
Koparma devamı gelirmiş falan filan. Bizim genetik benim yanlar bembeyaz sjdjsj
Bu genç yaşında 😔
Kimine yakışıyor 😂
Benim yakışıyor sjdjs seviyorum da
Bakayım derdim de bakamam 😂 tühh :/ merak da ettim şimdi ne olacak :/
İki dk nikah kıyak mı 🤔 söz üç defa boş ol diyeceğim gördükten sonra 😂
Ahshahdha ya deliiii görmek için nikah sjsja en azından şakasını yapıyon bu da iyi sjdns
Zenginsen ciddi de düşünürüm 👀💵 🤑 😂
Haha bende açım ya zaten erkeğe sjdjs
Zengin değilim gibisinden bir yanıt vermedin 😳 yoksa zengin misin 😱 aylardır nasıl saklarsın bunu benden haaa nasıl 😡🥺😔
Ahahah zengin değilim işte üstüme alınmadım ansjsms
Bir an çok korktum zenginsin diye 😳 dedim benim fransızım beni kandıramaz. Güvenim tamdı ama içime bir minik kuşku düştü işte 😔 senden şüphe ettim. Özür dilerim 😔
Sorun değil olur öyle şeyhhlerrr sjdjsj
İçime su serptin Allah razı olsun 😂
Su iyidir su nimettir berekettir haa
ne zaman 30 oldun sen 🙄 evet saçımda 10/15 tane beyaz tel var 🥺
Daha olmadım abla 2 ay var. Pastamı yapman için hala fırsatın var 😇 2 Ağustos 😇 Unutma olur mu 😇
unuturum kesinlikle 😂
Hayır bak üzülür bu saçında bir adet beyazı olan ihtiyar delikanlı 😔
Senin yaşına gelince bende de 10-15 tane mi olacak acaba 😳
şuanlık 10/15 benim için az gibi ya 😀
Yaşına göre iyi herhalde bilmiyorum 🤔 yolu yarılamana son bir 🤭
evet hatırlatma daha var o güne 😂
Tarih ver o gün gelince beyazları tekrar soracağım 😂
11 Aralık 😂
11 Aralık ve 11 ocak tarihlerini unutmamam lazım 🤔 tabi o tarihler 2 ağustosu unutmazsa 😂
ben şimdiden unuttum 😂
2 Ağustos 🙄 bundan sonra gördüğüm her yerde hatırlatacapım sana 😂
ne var ayol bu iki ağustosta 🙄
Az yukarıda dedim ya doğum günü pastamı yap diye 🙄 böyle de unutulmaz ama yaa 😭
nerden aklımda tutayım ya herşeyi öyle 😀
Unutma diye günlük hatırlatma yapacağım 😂
Ben saçımı açmak zorunda kalıyorum boyayabilmek için siz güzelim doğal beyaz saçı beğenmiyorsunuz, ayıp!
Bir tane de beyaz bıyığım var. Saçla birlikte kargoya vereyim mi 😂 senin olsunlar 😂
Saçlarım bilinçli başkalarına bakıp özenmiyorlar asla, yoksa çerceveletip asardım duvara beyaz saç! kmsldmksj baka baka beyazlasınlar diye
İnşallah benim diğer saçlar da beyazlayan saça özenmez 🥴 henüz çok erken. Daha 30 olmama 2 ay var 😱
Bu yaşınızda çıkması normal değil mi sizce de 😀😀
Daha 30 olmama 2 ay var 🙄 gencim ben gencim 🥺🥺🥺
Siz öyle diyorsanız😀
Yaşlanmak zor 😢😢
Kız sen hala burada mısın 😂
Evet yaşlanıyorum 🥲 artık 5-10 yaş aralığı bana abi değil amca diyebilir 🥲
Evet, bir mezar taşı alacam burdan 😅
Dikkat et bazısı abartıp dede bile deyebiliyor😢😢
Eee kurt kocayınca koyunun maskarası olur 😔 onlar da yaşayacak benim yaşadıklarımı 😒 ben zamanın adaletine inanırım. Zaman kimseye acımaz 😎😂
Malesf bize de acımayacak 😭