Saçlarımı açıcıyla mahvettim, nasıl düzeltebilirim?

selamlar dün senelerdir kullandığım ve asla akmayan siyah saçlarımı açıcıyla açıp başka renge dönmek istedim, arkadaşımla beraber bakıra döndük (daha doğrusu o döndü tek). %12 volüm oksidanlıydı saçlarımız kısaydı diye 3 paket aldık açıcıyı yeter diye düşünüp ikimize ama yetmiyormuş tek paket kaldı bana, kısa da olsa siyah saçı açmadı sorun da bazı yerleri fazla açıp öbür yerleri az açması veya direkt siyah bırakması süren arkadaşımdan mı kaynaklı saç renginden mi açıcının azlığından mı bilemesem de. şimdi bu farklı farklı saç tonlarını nasıl kurtaracağım bilmiyorum, boyayan arkadaşlarım eski renge dönersin yine üzülme diyor ama aynı renk için açıcıyla saçlarımı mahvetmiş olmak istemiyorum. bi paket fazla alsaymışım sanırım her şey düzelecekmiş ama :") başörtülü olduğum için fotoğraf ekleyemiyorum. birkaç hafta sonra saçlar kendine gelince açılmayan yerleri açsam tekrar boyasam kurtulabilir mi ya da o zamana boya akar her yerini boyamam gerekir yine ton farkı mı olur ya da kısacası bu tarz bi şeye tek çözüm yine siyaha dönmek midir bilgisi olan varsa önerilerinizi duymaya hazırım 🙏🏼?
Saçlarımı açıcıyla mahvettim, nasıl düzeltebilirim?