Milletin saçına benzemiyo hiç nasıl bi saç anlamıyorum nerdeyse her şeyi yapıyorum daha napmak gerek

Milletin saçına benzemiyo hiç nasıl bi saç anlamıyorum nerdeyse her şeyi yapıyorum daha napmak gerek

Çok yıpranmış. Yıpranmış saçlar için olan bir bakım kremi almanı öneririm. Ve saç serumu/yağı da düzenli bir şekilde kullanmalısın. Marka vermeyeceğim. Benim saçıma iyi gelen krem senin saçına kötü gelebilir. Bu sorumluluğu almak istemem. Şampuanını sürekli değiştirme. Ben tuzsuz şampuanın saçlara iyi geldiğini düşünüyorum. Aklında bulunsun. Ve her şeyden önce, egzaman varsa doktorunun önermedigi hiçbir şeyi kullanma.
Teşekkürler ama kullandığım bi krem var şampuanda içinde extra yağ olan şampuan kullanıyorum hindistan cevizi yağı yapsam iyi olur düzenli sanırım düzenli yapmadığım için böyle
Evet düzen önemli
Saçların normalde dalgalı sanki. Bukle belirginleştirici saç köpükleri var. Bence onunla buklelerini belirginleştirebilirsin. Arkadaşım taftın pembe bukle belirginleştirici köpüğünü kullanıyor. O baya memnun. Çok uzun süre de gidiyormuş. İstersen bakabilirsin ona.
Ayrıca biraz da kırıkların var gibi gözüküyor. Onları aldırıp , saç bakım yağları kullanabilirsin banyodan sonra saçlarını taramadan önce.
Şey saçım aslında düz dalgalı arası değişik bişey yani öyle dalgası yok ısı kullandıkca bozuldu önceden daha güzeldi hindistan cevizi yağı falanda kullanıyorum ama üşendigim için arada yapıyorum acaba düzenli kullansam faydası olur mu içinde yağ olan şampuanda kullanıyorum karanfil suyuyla bakımda yapıyorum saçım normalde çabuk yağlanmaya meyillidir uçlarından aldırmak için 50 TL vermekte pek mantıklı gelmiyo bilemiyorum 🥺🥺
Evde de aldırabilirsin düz kesen birine. Ben amcama veya halama aldırıyorum kırıkları. İnanılmaz memnunum 😅
Hindistan cevizi yağını düzenli kullansan faydasını görürsün bence. Ayrıca şampuanına tatlı badem yağı ekleyebilirsin.
Maalesef düz kesen kimse yok evde annemde kızıyo sen çocukmusun niye kestiricen daha zaten kısa saçın diyo deliriyo kestirme muhabbetini açınca napıcam bilmiyorum kendim uçlarından almak istiyorum ama yamuk olur diye korkuyorum böyle şeylere pek becerim yok 😩😩
O zaman sen bakımını yapmaya devam et. Saçların uzayana kadar kestirmezsin. Hem belki kırıklar biraz toparlanır bakım yapınca
Evet bakalım artık teşekkür ederim canım ❤️
Rica ederim ^^
Cevap
2Cevap
Uçlarındaki ölü saçları kes, senin saçlarının uçlarında ölü saçlar var saçlarına gelen vitaminler uçlarını düzeltmeye çalışıyor o yüzden ortadaki saçların bakımsız gözüküyor
Nasıl kesicem ya yamuk falan olur diye korkuyorum
Küt saç yakışırmıs sana 😊
Küttü zaten ama kestireli çok oldu uzadı
Yok yakışmıyor bana
Düzleştirici kullanıyor musun
Evet
Zarar veriyor olabilir krem falan ne kullanıyorsun hangi marka
Zaten hava üflemeli fön taragina gecicem krem herbal essenceın Argan yağlı kremi
Bence kabarık biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?