Arkadaşlar bu adam gibi saçım dalgalı ve kumral. Bu adam gibi saçımı nasıl yapabilirim acaba çok uğraştırır mı? Bir de önleri yanları uzutıp berbere mi gitmeliyim ve berbere ne demem lazım?
Bu saç stilini nasıl yapabilirim, berbere ne demem lazım?
Yalnız dostum bu saç modeline sahip olabilmen için saçın uzun yanları dahil uzun olması gerekiyor aksi takdirde yanları kısa bırakırsan Arizona kertenkelesine benzeyebilirsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamamdır bro şu an zaten üstler uzun biraz daha uzattıcam yanlarda uzadıktan sonra berbere gidip bunu göstermeyi düşünüyorum da acaba yapabilir mi onu bilmiyorum. Zor mudur acaba bu modeli yapmak.
Çağatay Ulusoy medcezir saç modeline benziyor aslında bu saç modelini yapmakta sorun yok kendin bile yapabilirsin benimde eski saç stilim buydu yapılır yani çok basit fotoğrafı gösterirsin yaparlar Türk berberleri hakkında bilgim yok açıkçası ama illa ki yapan çıkar dostum 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu saç stilini berberine göster gadası. Eğer ki berberin iyiyse hemen halleder.
Cocuk tatliymis asff
Direkt fotografi gosterebilirsin
Ahsjsjs yalnız model deki bey çok sempatik 😅
Fotoğrafı berbere gösterin büyük bir ihtimalle perma yaptırmanız gerekiyor.
Aslında benim saçımda bu adam gibi dalgalı permaya gerek kalır mı? Bilmediğimden soruyorum kusura bakma :d
Yok o zaman gerek kalmaz sadece şu şekilde kesim yapmaları yeterli olur
Bu resmi al ve direk berbere git ona resmi göster bana bu sac modelini kesmeni istiyorum de, o gereken islemleri yapacaktir.
Anladım peki bu saç modeli için yanları falan baya uzatmam lazım dimi?
Yni bu sac modelini istiyorsan tabi uzun saca sahip olmalisin
Yalnız dostum bu saç modeline sahip olabilmen için saçın uzun yanları dahil uzun olması gerekiyor aksi takdirde yanları kısa bırakırsan Arizona kertenkelesine benzeyebilirsin.
Tamamdır bro şu an zaten üstler uzun biraz daha uzattıcam yanlarda uzadıktan sonra berbere gidip bunu göstermeyi düşünüyorum da acaba yapabilir mi onu bilmiyorum. Zor mudur acaba bu modeli yapmak.
Çağatay Ulusoy medcezir saç modeline benziyor aslında bu saç modelini yapmakta sorun yok kendin bile yapabilirsin benimde eski saç stilim buydu yapılır yani çok basit fotoğrafı gösterirsin yaparlar Türk berberleri hakkında bilgim yok açıkçası ama illa ki yapan çıkar dostum 👍
Bunun foto sunu göster