Saç Bakım 2 ay Babam hastanedeyken Saçımı boyasam kötü bir evlat mı olurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Durumu iyi yanında refakatçi olarak kalıyorum sizce ayıp mı olur boyasam? Babam hastanedeyken Saçımı boyasam kötü bir evlat mı olurum? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GözümKIIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay yakışır mı sence bu hareket yanın var sen saç tara 0 0 Yorumla
trippleAaA Takip Et Xper 1 Yaş: 26 2 ay @mutsuzzzzz__ İyi günler sitede yeniyim de ben. Bir soru sordum kaldırıldı erkeklere de güvenip soramıyorum. Mesaj atamıyorum xper yetmiyormuş sanırım Rica etsem mesaj atar mısın 0 0 Yorumla
olricizmir Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 76% 2 ay Ciddi bir durumu yoksa neden ayıp olsun? 0 5 Yorumla Soran 2 ay Bilmiyorum Yorumla Soran 2 ay Zamanı değil ama canım çok istiyor boyamak Yorumla olricizmir 2 ay Neden dolayı hastanede? Yorumla Soran 2 ay Bilmiyorum Babamdan bir şey anlamıyorum Yorumla olricizmir 2 ay Yani rutin mi Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır olmazsın 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay yo niye olsun ki ne alaka.. sonuçta bi bakım... 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 58 2 ay Saç Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. İyileşince boyamak daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yakışır mı sence bu hareket yanın var sen saç tara
@mutsuzzzzz__ İyi günler sitede yeniyim de ben. Bir soru sordum kaldırıldı erkeklere de güvenip soramıyorum. Mesaj atamıyorum xper yetmiyormuş sanırım Rica etsem mesaj atar mısın
Ciddi bir durumu yoksa neden ayıp olsun?
Bilmiyorum
Zamanı değil ama canım çok istiyor boyamak
Neden dolayı hastanede?
Bilmiyorum Babamdan bir şey anlamıyorum
Yani rutin mi
Hayır olmazsın
Iyileşsin sonra boyarsin
yo niye olsun ki ne alaka.. sonuçta bi bakım...
Ne alakası var boya ne olacak
İyileşince boyamak daha iyi olur.
Ya şimdi derdin ne ya
Bence daha sonra boyasan daha iyi olur
acele etme bi dur ya
ayıp olur