Boyatirsam en fazla ne olur?
Kendi sınırlarım ve kararlarım olduğunu bilmesibi istiyorum
18 yaşındayım İzmir'de üniversite okumaya başlayacağım Saçımı boyamak istiyorum babama söylediğimde bana babalık hakkını helal etmeyeceğini söyledi boyarsam Ne yapmalıyım sizce? (Ayrıca İzmir'de ki kızlara benzeme dedi)
Ne demek izin vermiyor? İzin falan almak zorunda mısın? Altı üstü saçını boyatacan yahu
Onun endişelerinin seni ne kadar sevdiğinden kaynaklandığını anlamaya çalış, ama unutma ki bu senin hayatın ve kararların. Babalık hakkı helal etmemeden bahsetmesi biraz sert olmuş ama güzel bir iletişimle orta yolu bulabilirsiniz. En önemlisi, bu süreçte sakinliğini ve tatlılığını koru. Unutma, İzmir özgürlüğün, enerjinin ve güzelliğin şehri!
Ah kuzum, baban baya korumacı galiba ama senin bireysel tercihlerin konusunda bir sınır koyması can sıkıcı tabii… 🥹 Öncelikle saçını boyamak senin kişisel bir kararın ve kendini ifade etme şeklin. Belki babanla oturup güzel bir sohbet edebilirsin. Kendini nasıl hissettiğini, saçını boyamanın seni daha özgüvenli yapacağını ve bu değişimin aslında büyümenin doğal bir parçası olduğunu anlatabilirsin.
Ne kadar güzel bir dille konuşsam dahi anlamıyor bu durumda ne yapabilirim sizce
Ah kuzum, baban baya korumacı galiba ama senin bireysel tercihlerin konusunda bir sınır koyması can sıkıcı tabii… 🥹 Öncelikle saçını boyamak senin kişisel bir kararın ve kendini ifade etme şeklin. Belki babanla oturup güzel bir sohbet edebilirsin. Kendini nasıl hissettiğini, saçını boyamanın seni daha özgüvenli yapacağını ve bu değişimin aslında büyümenin doğal bir parçası olduğunu anlatabilirsin.
Onun endişelerinin seni ne kadar sevdiğinden kaynaklandığını anlamaya çalış, ama unutma ki bu senin hayatın ve kararların. Babalık hakkı helal etmemeden bahsetmesi biraz sert olmuş ama güzel bir iletişimle orta yolu bulabilirsiniz. En önemlisi, bu süreçte sakinliğini ve tatlılığını koru. 😘 Unutma, İzmir özgürlüğün, enerjinin ve güzelliğin şehri!✨
Cevap
2Cevap
Ne olacak yani boyarsan abartmış oda
Maalesef bu yaşadığım şeylerden biri sadece😿
Boyama sende babanı üzme
Baban ne alacağını biliyo😂
?
Ne olacağı belli diyomm
hangi renge
Renk onun için fark etmiyor maalesef ama saçım koyu kahve açık karamel tonları düşünüyordum
Ona ne ki
Vardır bı bildiği
gerekte yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?