Saçımı 3 hafta önce açıcı ile platin sarı yaptım ve açıcı üzerine kuaför gümüş gri tonlayıcı krem sürdü ve direk yıkadı hafif bir parlaması içinmiş sonra saçım platin sarı oldu. Sonra bana vurduğu tonlayıcı krem akınca dilersem sürüp 3-5 dk bekletip tekrar aynı kıvama getirebilirsin dedi. Sonra ben aynı boyayı alıp saçıma iyice yedirdikten sonra 3 dk bekledim ve yıkadım saçım beyazımsı bir gri oldu sanırım saça yedirdikten sonra direk yıkamam gerekirdi hiç bekletmeden Neyse soruma geleyim bu kafamdaki boya kuaförün dediğine göre 10 günde akarmış şimdi bu boya akınca benim saçım yeniden açıcı ile olan platin sarı ya geri mi dönecek yoksa farklı bir renk mi olacak ben tekrar sarı olmak istiyorum da bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
sürdüğüm boya ( Nevacolor gümüş gri tonlayıcı saç boya kremi 20 lik su ile )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok fazla sürersen tabi gri olur, saç sarılaşmaya başlayınca sür sadece. Akmasını bekle aktıkça grilik gider sarılık gelir. Daha sonra tekrar sürmen gerektiğinde boyaya biraz saç kremi eklersen gücü azalır ve grilik vermez.
Şimdi benim saçıma bu işlemi kuaför de yaptı saçım yine sarı kaldı sadece bir gümüş ton verdi üstüne parlak gümüş ton benim yaptığım hata tam olarak ne acaba yedirdikten sonra yıkamayıp 3 dk beklemem mi yoksa boyayı fazla sürmem mi
kuaför boya mı sürdü cila mı? Normalde cila sürerler o da boya kadar güçlü bişi değildir. Sen sanırım direkt gri boya sürmüşsün. Veya kuaför dediğim gibi boyayı saç kremi ile karıştırdı.
Hayır tonlayıcı krem saç boyası vurdu eminim 2 kez sordum 20 lik su ile sürdüğü gibi yıkadı sonra nasıl yapıcam diye sorduğumda ise süreceksin sonra 3-5 dk dedi bende sürdüm 3 dk bekledim gri bir ton oldum sanırım ben hem yavaş boyadım hemde 3 dk bekledim ondan böyle oldu
hm o zaman evet beklediğin için olmuş
kendin sürerken bence kremle birleştir çünkü hızlı süremezsin kuaför gibi
Çünkü ben sormuştum bana çok beklersen gri olursun demişti ben işk kez boyadım da bir bilgim yok hiç şey soracağım saç kremi dediğiniz şey bildiğimiz şampuanla yıkadıktan sonra kullandığımız o saç bakim kremi dimi ondan mı bahsediyorsunuz
evet şampuan sonrası olan krem
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz ben hiç bilmiyorum tabi keşke bilseydim kuaför gibi 3 dk beklettim bende demekki yavaş sürdüğüm için boya hemen işledi o yüzden hata yaptım peki önerdiğiniz bir saç bakim kremi var mı siz hangisi ile yapıyorsunuz hiç bilmiyorum da
hiç fark etmez en ucuzunu al sonuçta amaç sadece boyayla karıştırıp grilik etkisini azaltmak
ne kadar karıştırman gerektiği biraz deneme yanılma ile belli olur
mesela yarı yarı başla eğer yine hızlı grileşirse bidahakine daha az koy veya pek etki etmezse biraz daha fazla koy
Peki boya miktarı ile aynı derecede koysam olur mu sizce
olabilir dene hızlıca sür 1-2 dk beklet sonuca göre hareket edersin
Ya son bir sorum varda benim bu boya 50 ml ben gittim hepsini kullandım tek seferde hepsini mi kullanmam lazımdı yoksa yarısı filan mı belkide saçım ondan bir anda gri oldu yani tek seferde hepsini kullandım
olur
Açıcı ile olan renge döner yani dimi