Saç Bakım Kumral saça platin saç rengi boyasam yakışır mı? ulanhayatttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bide buğday tenliyim yakışır mı?Platin saç rengi güzel mi sizce? Kumral saça platin saç rengi boyasam yakışır mı? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet bence çok yakışır 0 0 Yorumla
Suraya2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 42% +1 yıl Platim fazla acik kalir. Ben de bugday tenliyim farkli bi sari tonu kullaniyorum 0 1 Yorumla ulanhayatttt +1 yıl Hangi sarı tonu Yorumla
Merve2779 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Buğday tenliye bal köpüğü yakışır az bir kıt açık yani numarası düşük 10.0 numara tavsiye ederim platin yakışmaz teni boğar 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet bence çok yakışır
Platim fazla acik kalir. Ben de bugday tenliyim farkli bi sari tonu kullaniyorum
Hangi sarı tonu
Buğday tenliye bal köpüğü yakışır az bir kıt açık yani numarası düşük 10.0 numara tavsiye ederim platin yakışmaz teni boğar