Saçımı en hızlı nasıl uzatabilirim?

Sıcak su saçların nemini kaybetmesine ve yıpranmasına neden olabilir. Bu durumun önüne geçmek için duştan çıkmadan önce saçınızı birkaç saniye boyunca soğuk suyla durulmanızı öneririz.
Böylelikle nemi saçınıza hapsedersiniz. Ayrıca saç derisindeki kan akışını hızlandırarak saçlarınızın daha hızlı bir şekilde uzamasını sağlarsınız.
Sağlıklı beslenme saçımızdan tırnaklarımıza kadar tüm bedenimizi olumlu yönde etkiliyor. Saçlarınızın hızlı bir şekilde uzamasını istiyorsanız beslenme rutininizde protein ile C ve E vitaminlerine daha fazla yer vermelisiniz.
Zengin protein içeriğiyle dikkat çeken yumurta, ayrıca saç dökülmelerine karşı etkili olan biotin maddesini ihtiva eder. Biotin saçların hızlı uzamasına da yardımcı olabilir. E vitamini kan akışını düzenleyerek saç köklerini besler ve saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olur. C vitamini ise vücuttaki kolajen üretimini destekler. Bu özelliği sayesinde hem saçı hem de cildi besler.
Saç Diplerine Masaj Yapın. Saçlarınızı Soğuk Suyla Durulayın. Sağlıklı Beslenin, Vitamin Takviyesi Alın. Saç Diplerine ve Derisine Bakım Yapın. Doğru Şampuanı ve Besleyici Saç Kremi Kullanın. Saçlarınızın Ucundaki Kırıkları Aldırın. Maşa ve Düzleştirici Kullanımına Ara Verin.
Saçlarınızın hızlı bir şekilde uzamasını istiyorsanız beslenme rutininizde protein ile C ve E vitaminlerine daha fazla yer vermelisiniz. Zengin protein içeriğiyle dikkat çeken yumurta, ayrıca saç dökülmelerine karşı etkili olan biotin maddesini ihtiva eder. Biotin saçların hızlı uzamasına da yardımcı olabilir.
Cevap
3Cevap
Ben kuaförümden katlı kesim istemiştim ve aşırı kötü olmuştu Bee beautynin keratin+biotin spreyleirni kullandım mükemmel geldi saçıma ve Gratis kartla beleşe geliyor nerdeyse
Soğuk su saçı hizli uzatir derler
Bitkisel yağlarla
Ceksek uzar mi
saç kısalıgı bakarak ilaçlar önrebilirim
pirinç suyu
Her gun duş al
En İyi Cevap