Saç Bakım Hailey Bieber'in yeni saç modelini beğendiniz mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bob kesim küt saç modeli bence cok havalı olmuş? Güncellemeler+1 yıl Hailey Hailey Bieber'in yeni saç modelini beğendiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Şu an kullandığım model, kısa saçın havası bi farklı.. 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl maalesef beğenmedimkısa saçları sevmiyorum ayrıca kesimi saç uçları çok keskin 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uzun saç daha çok yakışıyordu bence ama bu da fena olmamış. 0 0 Yorumla
Munis1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yüzüne yakışmış saç modeli, kısa saçlar çoğu kişiye yakışmaz. 0 0 Yorumla
doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kendisini tanımam uzaktan yakından hiç bir bağımız yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birkaç tık daha kısa küt saç olsaydı zaten uzun olan yüzüne anca yakışırdı yüz uzunluğuna uzun saçı gibi bu da o kadar yakışmamış fazla durmuş 0 0 Yorumla
Canimbendemistim Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bu kadına her şey nasıl bu kafar çok yakisabiliyor? 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Standart bence kızlar şatafatı seviyor sanırım da 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Beğenmedim ya uzun saç yakışıyordu 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. güzel 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şu an kullandığım model, kısa saçın havası bi farklı..
maalesef beğenmedim
kısa saçları sevmiyorum ayrıca kesimi saç uçları çok keskin
Uzun saç daha çok yakışıyordu bence ama bu da fena olmamış.
Yüzüne yakışmış saç modeli, kısa saçlar çoğu kişiye yakışmaz.
Kendisini tanımam uzaktan yakından hiç bir bağımız yok
Birkaç tık daha kısa küt saç olsaydı zaten uzun olan yüzüne anca yakışırdı yüz uzunluğuna uzun saçı gibi bu da o kadar yakışmamış fazla durmuş
Bu kadına her şey nasıl bu kafar çok yakisabiliyor?
Uzun daha iyiydi
Standart bence kızlar şatafatı seviyor sanırım da
Beğenmedim ya uzun saç yakışıyordu
Ben begendim kısa saç severim zaten ✨
Yakışmış ama uzun hali daha iyi
İlk defa gördüm kendisini de beğenmedim
güzel
Güzell
Yakışmış
Güzel
Fena değil
Yakışmış.