Magazin Justin Bieber yeni imajı sizce nasıl olmuş :D? istanbulistanbul34 Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ünlü ve olaylı şarkıcı Justin Bieber, civciv sarısı saçlarıyla dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardıWhat Do You Mean’ şarkısıyla İngiltere listelerinde bir numaraya yükselen Justin Bieber, ‘Today Show’un konuğuydu.SAÇLARINI PLATİN SARISINA BOYATTIŞarkıcı, platin sarısına boyattığı saçlarıyla ‘Harry Potter’da oynayan Tom Felton’a benzetildi. Justin Bieber yeni imajı sizce nasıl olmuş :D? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LosAngeles08 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Bu soruyu görüşte sadece kızlara açacaktin çünkü erkekler kıskandıği için mal tipsiz ne varsa saydirirlar 😅😅 ehh o yaşta o kadar para kızlar başarısı falan yani malum 😂 1 1 Yorumla istanbulistanbul34 +1 yıl genelde erkekler yorumları şunada kadar dedigin gibi gledi :D :D Yorumla
Morganistt Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl bu çocuğu hiç bir zaman gözüm tutmadı :D şu tipe bak :D Allahın yarattığını getirdiği hale bak :D toplama bilgisayar gibi saçlar sarı kaşlar siyah :D 0 3 Yorumla istanbulistanbul34 +1 yıl Güzel tespit Yorumla strongirllll +1 yıl Kaşlarının siyah olması ile dalga geçiyorsun ama çocukken kaşlarının yandığını bilmiyorsun. Yorumla istanbulistanbul34 +1 yıl @strongirllll Hmm onuda senden yendi duyduk dogrudur belki Yorumla
SarısınaKırmızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Bu adamı benim elime verecekler tertemiz döverim yemin ediyorum..Ne zibidi insanlar var. İyi ki ülkemiz de çocuk yaşta sanatçı diye piyasaya çıkan kişiler yok. 1 1 Yorumla selinozturk218 +1 yıl Kesinlikle dövebilirsin (!) :d Yorumla
j5rtfg Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl ıyyyy. zaten sevmezdim topu :D iyice kız olmuş :((( 0 0 Yorumla
Luhannie Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Kötü görünmüyor yakışmış 2 3 Yorumla istanbulistanbul34 +1 yıl yok artık D Yorumla Luhannie +1 yıl Ama dibi gelince pek hoş olmaz :D Yorumla istanbulistanbul34 +1 yıl yani bencede :D Yorumla
MaviliSiyah Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Çok komik olmuş :D Civciv kafası gibi :D 0 1 Yorumla istanbulistanbul34 evet :D Yorumla
En İyi Cevaplar