Saç Bakım Pazar gününü saç kesimine ayırmak mantıklı mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben kesime değil ama bakıma ayırdım harika saç yağlarıyla pazar günümü geçiriyorum? Pazar gününü saç kesimine ayırmak mantıklı mı? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugün birazcık gezdim geldim canım hiç bir şey yapmak istemiyor sanırım deniz havası ve güneş beni hafiften çarptı. 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bildiğini yap bu saaten sonrada kimseye eywallah deme hep kendinlesin yqpcak bireey yok artık 👋 0 0 Yorumla
Munis1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Mantıklı saç yıkama kesim derken günün nerdeyse tamamını alıyor yani bir de zor beğenen biri olursak 😊 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl belli bi günü bakım işin ayırmak mantıklıdır 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bugün birazcık gezdim geldim canım hiç bir şey yapmak istemiyor sanırım deniz havası ve güneş beni hafiften çarptı.
Bildiğini yap bu saaten sonrada kimseye eywallah deme hep kendinlesin yqpcak bireey yok artık 👋
Mantıklı saç yıkama kesim derken günün nerdeyse tamamını alıyor yani bir de zor beğenen biri olursak 😊
belli bi günü bakım işin ayırmak mantıklıdır
Mantıklı.
Mesaja bak
olabilir