saçım kuruttuktan sonra kabarıp elektriklenme yapıyor şampuan veya krem önerisi yapar mısınız
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- u1 yıl
Saçlar genellikle nemini kaybettikleri için kabarır. Ya da havanın aşırı nemli olmasından dolayı. Hasar görmüş saçların kabarması da daha olasıdır. Eğer saçlarınız kuruduysa veya hasar gördüyse nemli bir ortama çıkar çıkmaz havadaki nemi kapar ve kabarırlar. Sonuçta kontrolden çıkan saçlarınızla uğraşmak zorunda kalırsınız. Kıvırcık saçların daha sık kabarması da genellikle kurumaya yatkın olmalarından, havada nem bulur bulmaz bunu emmelerinden kaynaklanır.
Kuru saçların en büyük nedenlerinden birisi de bakımsızlıktır. Hava kirliliği, kullandığımız şekillendiriciler (fön, maşa, düzleştirici), saçlarımıza yaptırdığımız işlemler (boya, röfle, vs) saçlarımızın daha da fazla kurumasına sebep olacaktır. Saçlarımızın kuruma sebeplerinden birisi de kullandığımız şampuanlardan dolayıdır. bununla birlikte mutlaka çok sıcak hava ile kurutmayın saçlarınızı ve çok sık yıkamamalısınız. saçın kendi doğal yağına da ihtiyacı oluyor. birde c ve d vitaminlerini düzenli almaya dikkat edin. bunun içinde mutlaka her gün 1-2 tane bile olsa meyve veya sebze yenmeli. Onarıcı, besleyici ve kökten uca güçlendirici şampuanlar kullanmalısınız
Önerebileceğim şampuanlar şunlardır.
- Diamond Hair Daily.
- OGX Shea Soft & Smooth
- Kérastase Nutritive Bain Satin
- L'Oréal Professionnel Serie
- Moroccanoil
- Bioxcin Quantum
- Herbal Essences Sülfatsız
- Head&Shoulders Dermaxpro
12 Yorumla- 1 yıl
Detaylandırdığın için çok teşekkür ederim vakit ayırdınız :)
- 1 yıl
Rica ederim :)
- 1 yıl
Saçlarını bol bol nemlendirmen lazım Saç kremleri ve maskelerle birlikte. Saçını kuruttuktan sonra bakım yağları var çok azıcık eline onlardan alıp diplerine gelmeyecek şekilde saç uçlarına yedir çok faydasını görürsün
13 Yorumla- 1 yıl
Saç kremi olarak elseve dream long, yağ olarak Pantene kullanıyorum severek
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
7Cevap
- 1 yıl
Şampuan öneriside vereyim de olay şampuanda değil benim saçımda öyleydi ve şu rutini uygulamaya başladım
Şampuan herbal esences Hindistan cevizli, krem İsana manolyalı lotuslu. Duştan sonra havluyla yarım saat falan nemini alıyorum sonra göz argan yağı ve urbanın bukle şekillendirici kremi (buklen olmasına gerek yok işe yarar. Kurutma makinasıyla kurutuyorum ve saçım hacimli ama neredeyse düz oluyor hemde çok güzel kokuyor. 2-3 günde bir duş alıyorum yani rutini tekrarlıyorum.21 Yorumla Saclarını neme doyurman gerek. Nemlendirici sampuan sac maskesi bide sac kremi olmalı
14 YorumlaTuzsuz şampuan kullan kuaförler de bulup satın alabilirsin ve aynı zamanda saçın için bakım kremi verirler kuaför de çalışıyorum başka sorun olursa ulaşabilirsin bana 🙏🏻🥰
11 YorumlaFön sütü kullan saçını kuruturken kurutöadan önce tara fön suyununsuk ve yukarıdan aşşağıya doğru saçı kurut.
13 YorumlaDp siyah şamşuan kullanmanı öneririm ben de yaşamıştım çok işe yaradı ne yağlanma ne de kuruluk kalıyor
11 YorumlaŞampuan değilde zeytin yağı ile masaj yapıp yarım saat bekledikten sonra yıkarsan çok iyi gelir
12 YorumlaŞampuan değilde duş sonrası tarama yapmaya yarayan spreyler daha çok işe yarıyor. Saç her türlü bir süre sonra elektriklendiğinden verebileceğim en iyi tavsiye budur.
10 YorumlaBenim saçımda dalgalı çok elektrikleniyor ve sert. Duştan sonra vigo kullanarak kıvırcık yapmak istiyorum önerebileceğiniz bir saç köpü markası var mı
10 YorumlaHaldir şaldır al kurtul.
11 Yorumla- 1 yıl
Elseve güzel bir de saç sirkesi işe yarıyır
15 Yorumla- 1 yıl
Bana olmadı, parlaklık ve düzlük veriyor saçı yumuşatıyor procsin aldım bitince eyüp sabri tuncer marka deneyeceğim
- 1 yıl
Şampuan yaptıktan sonra yapıyorum ve duruluyorum
elidorun pembe elektriklenme önleyici kremi var çok iyi
20 Yorumla- 1 yıl
dp sülfatsız şampuanla yıka, aslında markası önemli değil de dp ucuz diye önerdim, tuz ve sülfat içermeyen şampuanlardan bütçene uygun herhangi biri olabilir, hafta da 2 3 kez yağ maskesi uygula, saçlarını bambu ya da ahşap tarakla tara
00 Yorumla Bi kaç gün geceleri zeytinyağı ile masaj yap 15 20 dakika beklet durula faydasını göreceksin
10 YorumlaNem eksikliği oldugu icin olabilir cok sıcak suda yıkama sacını argan yagı kullan nem maskeleri yap sacına sampuanın cok onemi oldugunu dusunmuyorum benimde sacım böyle
00 YorumlaElidor keratin bakim kremi sampuandan sonra kullanabilirsin sampuan olarakta elseve mucizevi yag iyi gelir
00 Yorumla- 1 yıl
Gliss veya L'Oreal Paris canım
11 Yorumla - 1 yıl
Briyantin kremlerden sür
12 Yorumla- 1 yıl
Yağlı bir krem olduğu için saçı hafif ağırlaştırıyor. Çok az alıp elinde suyla ıslatıp uygulayabilirsiniz, çok sürerseniz saçınız yağlanır
saclarını nemlendir sac kremi alabilirsin
11 Yorumla- 1 yıl
Blendax serisi iyi geliyor
00 Yorumla Nez demirin şampuanı need kozmetik
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kuru sprey şampuanlar çok iyi tavsiye ederim
16 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Fotoğraf nasıl atılıyor fotoğraflarını atim
- Cevap sahibi1 yıl
Gratisin sitesinden bakın en iyisi beyefendi schwarzkopf un ve morfosenin kuru şampuanları size daha çok gider biri mor beyaz şişeli olan diğeri yeşil şişe
- Cevap sahibi1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Düzleştirici
01 Yorumla - 1 yıl
Saçların kıvırcık mı?
01 Yorumla - 1 yıl
Sülfatsız ve yağ içeren şampuanlar kullan
00 Yorumla 3 numara 😎
00 Yorumla- 1 yıl
Briantin kulan
00 Yorumla - 1 yıl
Gliss
10 Yorumla Çok teşekkür ederim
00 YorumlaElidor
00 Yorumla- 1 yıl
Haldır şaldır
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kabaran ve elektriklenen saçların en büyük problemi nem eksikliği tabi bunun yanında kimyasal oranı yüksek şampuan, yüksek ısı derecesinde kullanılan fön makinaları.
Öncelikle saçlarınıza kullandığınız ürünlerin içeriklerini inceleyin ve özellikle sülfat ve türevlerini içermeyen ürünler tercih edin.
Fön makinaları saçlarınızı kurutur ve elektriklenmesine neden olur elzem bir durumunuz yok ise saçlarınızı kendi halinde kurumaya bırakın eğer kurutmanız gerekiyorsa fön makinalarında bulunan düşük ısı seviyesinde ve 20 cm uzaktan kurutun.
Tabi bu aşamalar bir anda etki göstermez onun için destekleyici ürünler kullanabilirsiniz: yoğun bakım maskeleri, durulanmayan saç yağları, ısıdan koruyucu durulanmayan bakım ürünleri gibi.
Temelde kabarma ve elektriklenme saçınızdaki nem eksikliğinden meydana gelir. Tabi bunları dengeli bir şekilde yapmalısınız yoksa bu seferde yağlanma problemi yaşayabilirsiniz.
Size tavsiyem işinde uzman bir kuaförden yardım almanız.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, kullanabileceğim şampuan veya krem marka öneriniz varsa ve paylaşırsanız sevirinim
www.oright.com.tr
Teşekkür ederim :)
Saçlarım çok kıvırcık seviyorum saçlarımı. Ama saçlarıma Uygun şampuan öneriniz var mı birde her duşa girdiğimde saç kremi kulnamk zorundayım çünkü taranmiyor duşta kullanacağım krem ve şampuan önerilerinizi bekliyorum
Keratin bakımı saçlarımın şeklini bozar mı sağlık mıdır hocam
Keratin bakım saçlarda %10-20 düzleşme yapabilir. Saçınızın bir uzman tarafından analiz edilmesi gerekir. Şampuan ve krem için www.oright.com.tr adresini incelemenizi tavsiye ederim.