Mevsimsel faktörler, stres, beslenme alışkanlıkları derken saçlarımız dökülüyor. Peki saç dökülmesine karşı hangi şampuanı önerirsiniz?

Mevsimsel faktörler, stres, beslenme alışkanlıkları derken saçlarımız dökülüyor. Peki saç dökülmesine karşı hangi şampuanı önerirsiniz?

Saç dökülmesine karşı loreal paris şampuanını önerebilirim aynı zamanda bu markaları da önerebilirim.
Genelde bu markalar en çok tercih edilen markalardır. bende tavsiye ediyorum tabi ki. bununla birlikte beslenme ve stresten uzak durmakta iyi gelebilir.
Cevap
5Cevap
Sarımsak özlü bitkisel şampuanları öneririm. Hatta mümkünse el yapımı özel formülü sabunlar olabilir. Bilindik adi kimyasal markalar daha kötü sonuçlar doğurur her zaman.
Daha yeni şampuan aldım özel ismini verebilirim istersen direk dokulmeyi anında önledi net ciddi
Senelerdir kalıp sabun kullanıyorum ama herkese uymayabilir
Vichy dercos ve Sebamed saç dökülmesine karşı
Bioxcin Forte kullanıyorum bunlar daha mı iyidir..
Dostum... Saç ektirmiş bir adam olarak söylüyorum ki uzak dur onlardan. Git once hastaneye bir kaç seans prp yaptır. Sonra bu onerdiğim suampuanlari kullan lütfen!!! Benim yaptiğim hatalari yapma
Prp çözüm oluyor mu?
şu an kelleşmedim ama acayip dökülüyorlar..
Prpnin inanilmaz faydası var. Gec kalma. Yasayan kökleri kendine getirir. En az 6 seans yaptir. Ektirmekten kurtulursun bana güven.
Maliyetli bişey mi acaba bu prp?
şu an beni çok mutlu ettin dostum.
Hocam devlet hastanede cildiye yapiyor diye duydum ben ozelde yaptirdim. Seans basina 700 verdim. Ektirmek 30bin. Seçim senin... prp yaptır kurtar saçlari. Bana dua edersin. Sebamed ya da Vichy kullan. Gerisi hikaye
Dostum çok teşekkür ediyorum.
Sana şimdiden dua etmeye başladım. :)
Sebamed kullanabilirsin
Beyaz döl yutma saçına sür ben satarım sana 5 lira 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?