Saç açılıp boyandıktan 5 ay sonra tekrar boyanır mı?

Ya saçımı 5 ay önce bakır yaptım iğrenç yaptı aptal kuaför bende eve geldim dayanamayip hemen siyah yaptım 3 kere üst üste siyah vurdum rengim düzelsin diye ve ilk gün taranmadi sonra dökülmeye başladı sonra azaldı yavaş yavaş şu an eskisine göre daha az ama yinede bı kalınlığı var eskidende birsuru saçım vardı zaten şu an saçımda kizilimsilar belli olmasına rağmen bile boyamiyorum korkuyorum bı zarar verir diye ama açmak istiyom su ya tık tokda ki kızları görüp kafayı yicem sarı saçlılar falan Didem mesela çok kıskanıyorum çok hoşlar bide açıkçası eski sevgilimin donupte bu kız neymiş demesini istediğim için sarı gibi bişey yapmak istiyorum ama maalesef kuaförler mal gibi iğrenç yapıyorlar tek yaptığı renk sarının turuncu Tonu ilk diyolarki yikadikca geçer falan ama yikadikca berbat oluyor açıkçası ya şu an saçlarım eskisine göre dokulmuyor ya da kopmuyor ama duş aldıktan sonra taranmiyor bence onun nedeni de çok fön yapmamdan dolayı bidaha fonde yapmicam ama boyamak istiyorum kuaföre sordum bugünlerde dedi elinde kalır ya abartıyor bence çünkü ben saçımı baya kestim kulağıma kadar falan dökülmesi durdu kestikten sonra sağlıklı oldu artık bende o sarılar gibi yapmak istiyorum hepsi olmasa bari önüm bide kulak arkam olsun çok istiyom ya of sizce olur mu

Saç açılıp boyandıktan 5 ay sonra tekrar boyanır mı?