Ancak fotoğraftaki gibi yumuşak ve parlak durmadı bende. Belki de yeni boyattığım içindir. Mat ve sert oldu saçlarım. Ancak karmaşıklık, dağınık hali gitti. Tekrar yaptırabilirim o kokuyu, dumanı göze alabilirsem.
bu fönün saça çok zarar veriyor olması üzerine yapılan ağır işlemlerden dolayıdır ve bu kadar işlem yapılan bir saçın bozulma süresi herhalde baya fazladır ama yine de dış etkenler veya kişinin yaşam durumu bu bozulmayı hızlandırabilir
Saçın uzunluğuna ve saçtaki yağ, tuz oranına göre süresi değişiyor.
Örneğin brezilya fönü saçlar oldukça uzunken yapıldıysa ve önerilen şampuanlarla yıkanırsa 6 aya kadar dayanabiliyor fakat kısa saça uygulanırsa alttan hızlı şekilde saç geleceğinden dayanım süresi oldukça azalacaktır çünkü alttaki saçlar şekilsiz uzamaya neden olacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Selam gadası 🙃
Yaklaşık olarak 6 ay kadar gidiyor.
En az 3 ay gider net
4 ay gidiyor.
Ancak fotoğraftaki gibi yumuşak ve parlak durmadı bende. Belki de yeni boyattığım içindir. Mat ve sert oldu saçlarım. Ancak karmaşıklık, dağınık hali gitti. Tekrar yaptırabilirim o kokuyu, dumanı göze alabilirsem.
bu fönün saça çok zarar veriyor olması üzerine yapılan ağır işlemlerden dolayıdır
ve bu kadar işlem yapılan bir saçın bozulma süresi herhalde baya fazladır
ama yine de dış etkenler veya kişinin yaşam durumu bu bozulmayı hızlandırabilir
Saçın uzunluğuna ve saçtaki yağ, tuz oranına göre süresi değişiyor.
Örneğin brezilya fönü saçlar oldukça uzunken yapıldıysa ve önerilen şampuanlarla yıkanırsa 6 aya kadar dayanabiliyor fakat kısa saça uygulanırsa alttan hızlı şekilde saç geleceğinden dayanım süresi oldukça azalacaktır çünkü alttaki saçlar şekilsiz uzamaya neden olacaktır.
keratin botoks gibiyse mantığı tuzsuz şampuan vs bakımını iyi yaparsan 6 aydan fazla. ben keratini 1 seneye yakın kullandım bozulmadan
Yaptırıp saçının yıpranmadığı kimseyi duymadım, güya 6 aymış bu da yalan dümdüzde olmuyor ayrıca.
Yapılan yere göre değişiyor eğer hep öyle olsa yaptıran kişi çok olmazdı. Bende yaptırdım gayet de düz ve yıpranmadı.
Saçını toplamayan biri olarak çok uzun süre dayanır.
Brezilya yi görünce spor sorusu zannettim ama saç güzel gorunuyor
Genellikle 3 ila 6 ay
Hiç deneme fırsatım olmadı
Hiç bilgim yok ama bir kaç ay olabilir
net dolu dolu 6 ay gider ;)
6 ay sanırım
Bilgim yok
3 ay sanırım