2 sene önce saçımı sıfıra vurdum. Uzadığında kızıla boyattım ve ardından siyaha. En son önde iki tutamını sarı attırmak istedim ve saçım yandı ardından direk siyaha boyattım yine. şu an içimde eski halini almicak ve uzamicak gibi bir his var. Yine sıfıra vurmak istiyorum ama çok zor bi süreçti tekrar psikolojim kaldırmaz bunu. Sorduğum bütün kuaförler ve kişiler 1-2 seneye uzar kendi toparlar dedi ama sizede sormak istedim. Lütfen cidden bu konuda bilgisi olan cevap versin. Bu saç tekrar uzarmı. ( fotoğraftaki hali fön çekilmiş hali, en azından önleri kahkül gibi dursun diye)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saç ayda ortalama 1,5 cm uzar aşağı yukarı. Sen 4 ayda 5-6 cm uzadı diyorsan uzuyodur. Ama buna dipten gelenlerle bakamazsın, çünkü dipten gelen hep aynı hızla uzar, uçlar yanık ise her taramanda dokunmanda uçlardan ikişer üçer cm koparak dökülmeler oluyorsa o zaman uzamıyor demektir. Bu fotoğraftan yardımcı olmam çok mümkün değil. Saçlarını çok ıslakken çekme sakın ya da tarama, çok kuruyken de tarama. Kurumaya yakın hafif nemli olduğu zaman taramalısın. Umarım yanık değildir, yanıksa maalesef tek çaren kestirmek olur. Diplerine kadar yanık ise sıfır şart değil üç numara da olur. Umarım gerek kalmaz. Daha fazla detay verirsen yardımcı olmaya çalışırım. Özelden de yazabilirsin.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Istek attım. Özelden daha detaylı sorabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Uzar sabret. Kızların saçını seviyorum ama sevdiğim kişi daha farklı olur.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Çok güzelsin 🌺🌹💐❣️
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
:) uzar ya aaa
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Valla umarım uzar, tekrar sıfıra vurmak istemiyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
:) kotu mu duruyor sıfır
kökü yanmadıysa uzar
014 Yorumla- Soran+1 yıl
Kökünün yanıp yanmadığını anlıyabilirmiyimki
- Soran+1 yıl
Olayım üstünden 4 ay geçti bi bakıyorum uzamış gibi geliyor bi bakıyorum uzamamış gibi. Tam anlayamıyorum
- Soran+1 yıl
Valla hiç bir şey anlamıyorum oturup ağlicam artık
- Soran+1 yıl
Dediğin gibi kökleride yandıysa🥺.
- Soran+1 yıl
Umarım öyledir, ve orada seyreklik oluştu umarım o gürlüğüde geri gelir 😞
- Soran+1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim, bunu kaç kez yapayım haftada
- +1 yıl
istersen hergün yap google de de araştırabilirsin ben kemoterapi görmüştüm saçlarım hep dökülmüştü 2008 de eskisi gibi sonra canlandı yıkaya yıkaya şimdi tabi yaşım gereği biraz profilde gördüğün gibi seyrek görünebilir ama olsun baya var bende şu an saç yaşım 40 birde sen düşün
- Soran+1 yıl
Harikasın teşekkür ederim deniyecem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi