2 sene önce saçımı sıfıra vurdum. Uzadığında kızıla boyattım ve ardından siyaha. En son önde iki tutamını sarı attırmak istedim ve saçım yandı ardından direk siyaha boyattım yine. şu an içimde eski halini almicak ve uzamicak gibi bir his var. Yine sıfıra vurmak istiyorum ama çok zor bi süreçti tekrar psikolojim kaldırmaz bunu. Sorduğum bütün kuaförler ve kişiler 1-2 seneye uzar kendi toparlar dedi ama sizede sormak istedim. Lütfen cidden bu konuda bilgisi olan cevap versin. Bu saç tekrar uzarmı. ( fotoğraftaki hali fön çekilmiş hali, en azından önleri kahkül gibi dursun diye)
Saç ayda ortalama 1,5 cm uzar aşağı yukarı. Sen 4 ayda 5-6 cm uzadı diyorsan uzuyodur. Ama buna dipten gelenlerle bakamazsın, çünkü dipten gelen hep aynı hızla uzar, uçlar yanık ise her taramanda dokunmanda uçlardan ikişer üçer cm koparak dökülmeler oluyorsa o zaman uzamıyor demektir. Bu fotoğraftan yardımcı olmam çok mümkün değil. Saçlarını çok ıslakken çekme sakın ya da tarama, çok kuruyken de tarama. Kurumaya yakın hafif nemli olduğu zaman taramalısın. Umarım yanık değildir, yanıksa maalesef tek çaren kestirmek olur. Diplerine kadar yanık ise sıfır şart değil üç numara da olur. Umarım gerek kalmaz. Daha fazla detay verirsen yardımcı olmaya çalışırım. Özelden de yazabilirsin.
kök kolay yanmaz korkma derinin 2 mm altında kalıyor oreal gibi maddeler oraya inemez ağaç gibi düşün ağacın gövdesine ne yaparsan yap kökünü kurutamazsın taki kök kendinden yaşlanıp ölünceye kadar 🙂
sana bir kür tavsiye vereyim taze ısırgan otu al kaynat 2 saat, sonra suyunu cam şişeye doldur soğuduktan sonra dökükeceğini düşündüğün yerleri onla yıka saöında 15 20 dakika beklet ıslak kalsınn bir süre sonra daha canlı ve gür olur
istersen hergün yap google de de araştırabilirsin ben kemoterapi görmüştüm saçlarım hep dökülmüştü 2008 de eskisi gibi sonra canlandı yıkaya yıkaya şimdi tabi yaşım gereği biraz profilde gördüğün gibi seyrek görünebilir ama olsun baya var bende şu an saç yaşım 40 birde sen düşün