Belimdeki saçlarımı kuaför yaktı kestirdim ama hala uçlarında yanık var çok takıyorum herkes uzadığını söylüyor ama bana hiç uzamayacakmış gibi geliyor sizce uzar mı normalde saçlarım çabuk uzardı ama yanıklardan dolayı korkuyorum saçım omzumda kısa saç sevmiyorum uzasın kestireyim diyorum ama uzaması etkilenir mi bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Elbette uzar ama hem sağlıklı uzamaz hem geç uzar. Eğer çok kötü durumdaysa saçlarını biraz uçlarından kestirebilirsin. Saç uçların için yoğun bir bakım kürü uygulayabilirsin. Böylece kısa süre içinde onarmış olursun hem de uzar. Şampuan olarak Elidor Sağlıklı Uzayan Saçları önerebilirim. Saçlarının sağlıklı uzamasını sağlar ve bakım yapar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dipten her zaman eşit uzar ama uçlar kırık veya yanıksa her taramanda 2şer 3er cm kopanlar olur, bu sebeple uzamaz bir hal alır. Deneyip görmen 6 8 ay sürer. Bence kestir yanık kalmayacak kadar, sonra sağlıkla uzat
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
saç kökü saçlarının ucundaysa evet.. genelde inasanların saç kökleri kafa derisindedir de ondan diyorum hani sende değişik bir durum varsa doktora görün:)
00 Yorumla- +1 yıl
Büşracım sac uctan uzamaz dioten uzar. ayrica profil fotonun klasik bir büşra ile hic alakasi yok
011 Yorumla- +1 yıl
Klasik Büşra nasıl oluyor anlatsana
- +1 yıl
Turbanlı kapalı. Bolca disi izleyip aşik olup evlenecegi ruh eşini bekleyen tiplemeler işte. Şaşırdım.
- +1 yıl
Ne kadar ön yargılı ben öyle Büşra görmedim hiç Bi yanlışın olmalı
- +1 yıl
Tatlim onyargilar boşuna oluşmazlar , onceki deneyimlerin toplami olarak ortaya çıkarlar. Şu sitedeki buşralara bak haklıliğimi anlarsın
- +1 yıl
Napmalıyım adımı mı değiştirmeliyim
- +1 yıl
Hangi ismin görüntüsüne sahibim acaba?
- +1 yıl
Ha ha ha ha yok artik daha neler bu kadar alinacağıni tahmin etmemiştim doğrusu ☺ ama yalan yok kafanin içi nasil bilemem de dış gorunusun gayet modern.
- +1 yıl
Yoooo alınmadım
- +1 yıl
Aman diyeyim. Ismin kötü degil zaten en azindan kezban falan degil sadece o isimdekilerin genel profiline uymuyorsun o kadar.
- +1 yıl
Senin adın ne
- +1 yıl
Ümit memnun oldum büşra. Yalan yok ismimi seviyorum
- +1 yıl
uzar saç uçtan değil köklerden uzadığı için ucu yansa da kökten uzar
05 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ama bazıları uzamaz diyor korkuyorum
- +1 yıl
yok alakası yok ne alaka tamam yansa belki dedikleri doğru derdim ama uçlarıysa uzar
- +1 yıl
Dipten yanmadı saçlarım çok uzundu paket atıldı uçları yanık diplerim sağlıklı ve yeni saçlar çıkıyor
- +1 yıl
sorun yok ozaman uzar
- +1 yıl
Tesekkür ederim
Ben öyle bi salaklık yapıp kestirdim sakin kestirme uzuyor uzadiktan sonra kestirirsin uzun saca alışık olunca insan psikolojisi bozuluyor
00 Yorumla- +1 yıl
Neden uzamasın uzar tabii ki
03 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum saç dipten uzuyor sonuçta ama bazıları yanık uzamaz diyor korkuyorum
- +1 yıl
Yok ya hiç korkma
- +1 yıl
Yaza uzar umarım
- +1 yıl
Saç uçtan uzamıyor ya kökten uzuyor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
uçta ki yanıkları kes
01 Yorumla- +1 yıl
Uzamaz mı böyle 😑
- +1 yıl
Uzar merek etme biraz zaman alır