Saç Bakım Saçlarınızı kuruturken acele eder misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yoksa oyalanır mısınız? Güncellemeler+1 yıl Acelee Saçlarınızı kuruturken acele eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Acelem varsa acele ederim tabi ama vaktim varsa rahat rahat kuruturum çok da yavaş olmadan. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Hiç acele etmem. Havluyla ilk kabasini kurular sonra kendi kendine kurumasını beklerim. Saç kurutma makinası kesinlikle kullanmam. 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl saçım çabuk kuruyor benim iki havlu ile çitiliyorum kuruyor :) 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Hayır genelde kendi kendine kurur. 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne güzel Yorumla Sonasık24 +1 yıl Dimi 😇 Yorumla
Melektolga Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl İşlerimi çabucak bitirmeyi severim çünkü hayat kısa 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Yooo , kendı kendıne kuruyor 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl uzunken etmiyordum şimdi yıka ve çık :D 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. bazen suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oyalıyorm cicek 0 1 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Oyalanıyrm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Acelem varsa acele ederim tabi ama vaktim varsa rahat rahat kuruturum çok da yavaş olmadan.
Hiç acele etmem. Havluyla ilk kabasini kurular sonra kendi kendine kurumasını beklerim. Saç kurutma makinası kesinlikle kullanmam.
saçım çabuk kuruyor benim iki havlu ile çitiliyorum kuruyor :)
Hayır genelde kendi kendine kurur.
Ne güzel
Dimi 😇
İşlerimi çabucak bitirmeyi severim çünkü hayat kısa
Yooo , kendı kendıne kuruyor
Hayır bir süre havluyla beklerim
saçlarımı kurutmuyorum
Yıkıyorum çıkıyorum yeter bu kadar
uzunken etmiyordum şimdi yıka ve çık :D
bazen suskun çiçeğim
Etmem
Oyalanmam