Banyo yaptıktan sonra ellerimle şekil veriyordum arıdan saç köpüğü ya da işte banyo yapmadıysam ellerimi ıslatıp saçıma şekil verip köpükten sıkıyordum o şekilde şimdi ise dax supergro kullanıyorum
Gratiste kıvırcık saçlar için şampuanlar var. Saç kesimi de erkeklere göre saç kesimleri var. Çok uzun olmasın kıvırcıklığı belli olsun o yeter Yani ben öyle daha çok yakıştırıyorum
Bilemiyorum sanmıyorum kıvırcıklığı bozulacağını ama kesin de konuşamıyorum çünkü dalgalı olup çıkabiliyor. Sen bi benim dediklerimi yap kabarıyorsa kesersin kısa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok tatlılar ama kıvırcık saçlar ile ilgili benimde bilgim yok maalesef
kıvırcık saclar icin kremler ve kopukler var onlardan kullanabilirsin
Köpük aldım morfose milk olan köpüğü saçımı kepeklendirdi bende bıraktım kullanmayı
nasıl kullanıyordun ıslak sacta sacını sekillendirdikten sonra kullanman lazım
Banyo yaptıktan sonra ellerimle şekil veriyordum arıdan saç köpüğü ya da işte banyo yapmadıysam ellerimi ıslatıp saçıma şekil verip köpükten sıkıyordum o şekilde şimdi ise dax supergro kullanıyorum
Her insanın kıvırcık yapısı farklı olabilir. Burada şekillendirme yok
Özelden sana fotoğrafımı atsam yardımcı olur musun?
Ama xper im yetmiyor 🥹
Yani benim verebileceğim yöntemler bunlar bende çok araştırdım dediklerimi uyguladıktan sonra kabarmadı saçlarım
Anladım saç kesimi nasıl yaptırmalıyım? Bide ne marka şampuan kullanayım?
Gratiste kıvırcık saçlar için şampuanlar var. Saç kesimi de erkeklere göre saç kesimleri var. Çok uzun olmasın kıvırcıklığı belli olsun o yeter Yani ben öyle daha çok yakıştırıyorum
Çok uzun değil benimki dediğin gibi bazen kabarıyor kısacık kesesim geliyor hatta kazıtsam mı diye düşünüyorum ama kıvırcığı bozulur mu?
Bilemiyorum sanmıyorum kıvırcıklığı bozulacağını ama kesin de konuşamıyorum çünkü dalgalı olup çıkabiliyor. Sen bi benim dediklerimi yap kabarıyorsa kesersin kısa
Tamam dediklerini deneyeceğim ya peki yine kabarır ise ne kadar kısa keseyim?
Saç köpügü kullan