Saçları yıpratmadan, ısıyla bunaltmadan şekil vermek mümkündür tabi ki😊 Ben çoğunlukla örmeyi tercih ederek şekillendiriyorum fakat sana önerebileceğim 3 şeçenek daha var.💕
Saçlara ısı kullanmadan nasıl şekil verilir?
Birçok yöntemle aslında mümkündür. İhtiyacın olan şey tercihe göre malzeme fakat her şekilde ne olursa olsun yanından hep ayırmayacağın saç şekillendirme kremindir. Saç şekillendirme kremi; şeklini verdiğimiz saçların o şekle dönüşmesini sağlar ve uzun süre saç o şekilde kalır. 😻Peki ısı vermeden hangi şekillendirme yöntemleri uygulanabilir?
1-) Pipetle saçlara şekil vermek.
Uğraştırıcı fakat sonuç mükemmel diyebilirim. Görselde gördüğün gibi saç fazlalığına göre pipet bulundurur, sabitlemek için lastik toka kullanabilirsin canım. Şekil vermeden önce saç şekillendirme kremi ile saçlarını şekle hazırlamalısın.
2-) Bandana ile saçlara şekil vermek.
Benim sık kullandığım özellikle de rahatsızlık vermeyen yöntemlerden birisidir. Gece boyu da bekletsen daha da iyi şekil alır.💕
3-) Bigudi ile saçlara şekil vermek.
Bu hoşlandığın lülelere göre değişir. Eğer büyük lüleler istiyorsan büyük çaplı bigudi, küçük ve ince lüleler istiyorsan da küçük çaplı ve ince bigudi kullanmalısın.😊
Peki saç modelimi uzun süre nasıl korurum? Daha belirgin buklelere merhaba!
Daha hızlı şekil vermek için özellikle örgü kullandığım için gece yatmadan saçlarıma 7/24 Belirgin Bukleler saç kremini kullanıyorum. Saçlarıma iyice yedirip örerek ertesi sabaha kıvır kıvır saçlarla uyanıyorum.😍
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Saç Kremi.
Eğer saçların düz/hafif dalgalı ise Elidor 7/24 Belirgin Bukleler'i duştan sonra ıslak saçına uygulayıp, kremi uyguladığın saçını örüp bağlayarak uyu ve ertesi gün açabilirsin. Eğer saçların dalgalı ise Elidor 7/24 Belirgin Bukleler'i duştan sonra ıslak saçına uygulayarak saçlarını kıvırcıklaştırıcı vigo ile kurutabilirsin.
Saçlarını yıka kurula biraz, hafif nemliyken parmaklarını elektrik fişine sok.Ailede başka bonus olmak isteyen varsa onu çağır seni çekerken o da aradan çıkıversin..
benım sacım dalgalı ve bugıdı ıle sardım bonus gıbı ınce kıvırcık oldu ama benım hosuma gıtmedı bende kalın sarmayı dusunuyorum bugıdılerı nasıl olur acep
En İyi Cevaplar