Saç Bakım Afrika örgüsü yaptıran var mı? nedenamaa Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarın Afrika örgüsü yaptırıcam da daha önce yaptıran vrmı?Ve kullanımı bakımı nasıl bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler 🙂 Afrika örgüsü yaptıran var mı? Cevapla Sevgi Soruları Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cok havalı bir sac modeli 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Uzun boylu isen güzel olur 0 6 Yorumla nedenamaa +1 yıl 1.68 boyum Yorumla Demir666 +1 yıl Yaptırma Yorumla Demir666 +1 yıl Dalgalı açık olsun Yorumla nedenamaa +1 yıl Allah Allah bunun boy ile alakası ne anlms değilim Yorumla nedenamaa +1 yıl Randevu aldm yarın sabhdn başlıyorum yaptırmaya Yorumla Demir666 +1 yıl Uzun boylu da daha güzel durur beni yanlış anlama Yorumla
Olmuyorsaolmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Profildeki sen misn saçını net görsem soylicm de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cok havalı bir sac modeli
Uzun boylu isen güzel olur
1.68 boyum
Yaptırma
Dalgalı açık olsun
Allah Allah bunun boy ile alakası ne anlms değilim
Randevu aldm yarın sabhdn başlıyorum yaptırmaya
Uzun boylu da daha güzel durur beni yanlış anlama
Profildeki sen misn saçını net görsem soylicm de