Ben afrika örgüsü istiyorum rasta hakkında pek iç açıcı şeyler okumadım ama bilemiyorum birde twist gibi olan var bayıldım bordo olan onun ne olduğunu hiç bilmiyorum. Aranızda yaptıranlar veya bilgisi olanlar var mı? Ve sizce afrika örgüsü nasıl duruyor?
Afrika örgüsü (box braids) ya da rasta (dreadlock) yaptıranlar varmı?
selam valla ben nerdeyse 5 aydır afrika örgüsü kullanıyorum ömrü 3 aylık ve çok rahat ettim hiç sıkıntı yaşamıyorum İstanbul maltepede bir yerde yaptırdım ilgilenen için instagram sitesi salonafroo uzun süre mikro kaynak kullandım biraz dinlensin diye bu örgüyü yaptırdım saçlarım kendine geldi uzadı valla
bu yaz başında afrika örgüsü yaptırdım. 2.5 ay kadar kullanabildim, çok renkli yaptırmamıştım işim gereği. Arkadaşımla birlikte söktük, kullanımı gayet rahattı benim için. ilk yapıldıktan sonra 3-4 gün küçük sivilceler çıktı ama çabuk geçti. ilk yapınca oluyormuş genelde. yıkarken bir zorluk yaşamadım ben ama saçın kalitesiyle de alakalıymış. ben beylikdüzünde togo stüdyo da yaptırmıştım arkadaşımın tavsiyesi ile. işlerine çok hakimler, fiyatları da uygun. ulaşmak isteyen olursa togostudyo. com dan ulaşabilir. Selam söyleyin benden belki indirim yaparlar :))
Afrika örgüsünü yaklaşık 3-4 aya yakın kullandım ve inan çok rahat ve mükemmel ötesinde sabah saç yapma derdi yok ardından saçlar uzun bir süre dinleyor. Tatilde büyük bir kurtarıcı veyahut okul zamanında. Tavsiye ederim.
En İyi Cevaplar