Uygun fiyatlı olan şampuan-durulanan krem seti almak istiyorum da önerileriniz nelerdir? Tek tek uğraşmamak için set gibi olmasını istiyorum. Birde abartılı fiyatları olmazsa çok iyi olur.

Uygun fiyatlı olan şampuan-durulanan krem seti almak istiyorum da önerileriniz nelerdir? Tek tek uğraşmamak için set gibi olmasını istiyorum. Birde abartılı fiyatları olmazsa çok iyi olur.
Tavsiye edicem ama şöyle bir tavsiye ürün değil. Ürünlerin arkasına bakıp EDTA denen madde varsa o üründen uzak durmanız saçı fazlasıyla yıpratıyor
Cevap
1Cevap
Kıvırcık saç bakması biraz zor olabilir ama doğru ürünlerle gerçekten çok güzel sonuçlar alabilir, insanları saçlarına hayran bırakabilirsin.

Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Saç Bakım Kremi kesinlikle mütiş bir ürün. Yenilenen formülü sayesinde çok nemlendirici bir ürün. Saçları canlı ve hacimli tutuyor ama bu hacim çok kontrollü ve sağlıklı bir görünüm hazandırıyor. Belirgin ve toplu kıvırcık saçlar için bire bir diyebilirim.

Biz dalgalı ve kıvırcık saçlıı kızların bir numaralı korkusu olabilir elektiriklenip herhere yapışarak kabaran saçlar. Elektriklenme Önleyici bakım kremi mütiş bir şekillendirici ve kullanımı da çok kolay.
buradaki kremi kullanıyorum. şampuandan da memnun kalacağına eminim. dalan markasını çok seviyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?