Saç Bakım Dağınık topuz mu daha güzel yoksa yarım topuz mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hangi topuz çeşidi sizce daha güzel? Dağınık topuz Yarım topuz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Dagnk Dağınık topuz mu daha güzel yoksa yarım topuz mu? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hemen her ikisi oldukça güzeldir. Ama saçların bakımlı olması gerekiyor. 0 0 Yorumla
Büşra_ben Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En güzeli şöyle oluyor gayet özenerek ve derli toplu yapıyorsun sonra kasti olarak ama kontrollü bi şekilde bozuyosun. Aslında uğraşılmış bi saç ama doğal ve fazla uğraşılmamış gibi duruyor. 0 0 Yorumla
vosea0 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Selena Gomeze yakışmayan bişey yok da sizi bilemiycem 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
Çokkarışıkca Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kızı beğendim 🙂 ne diyeyim yakisana yakışıyor bu kıza çok yakismis 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Selenaa Yorumla Çokkarışıkca +1 yıl He ona ne yapsa yakışır ya niye yanıltıyorsun 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sananeee😁😁 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Selena'ya topuz ve kahkül b0k gibi oluyor 0 26 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Ahh yüce Tanrım ! Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Bence de ya gıcık oluyorum bu kıza asdsdadsfisfisfısa Yorumla OtakuBilge +1 yıl ne yazdın da yüce tanrım diye çevirdi la djewkdnkekwj Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Bizzat yazdığımı çevirdi otaku kardeş.Küfür müfür yok yani. Yorumla OtakuBilge +1 yıl @ilaydaaaanur tamam tamam KS çevirisi gibi geldi de :D Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Uyku tutmayıp Netflix'te takılınca oluyor böyle 'Yüce Tanrım'lı 'Lanet Olsun'lu ifadeler.Yani istemsizce çıkıyor işte otakubilgeOluyo yani Yorumla OtakuBilge +1 yıl @ilaydaaaanur Evet garipsemedim zaten sadece KS benimkileri çok çeviriyor gıcık bana ben de ona :D Çok sorum kaldırıldı yeter ulan Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Bence KS tam bir canım 😀 Yorumla OtakuBilge +1 yıl @ilaydaaaanur aynen tam bir canım Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Bak denedim otaku :canım ifadesini canım diye çevirdi. Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl G*rizekalı ifadesini canım diye çevirdi 😂😂 Yorumla OtakuBilge +1 yıl @ilaydaaaanur ddewjkdnewkdjwk Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Bir arkadaşsa soruya tuhaf bir yanıt vermiş.Bilmem neli göte arpa ekmeği felan.Onunkisini çevirmemiş. Yorumla OtakuBilge +1 yıl @ilaydaaaanur popo diyebiliyoruz galiba göttt Yorumla OtakuBilge +1 yıl popiş yazıyom popo çeviriyor.. Yorumla OtakuBilge +1 yıl YA gene çevirdi Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Yoksa KS gay mi? Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Ağız tadıyla küfredemeyecek miyiz şurada ! Yorumla OtakuBilge +1 yıl @ilaydaaaanur bu arada o yorumu yapanı gördüm sorunlu galiba Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Hem de fazlasıyla.. Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Bir atasözü aslında :'Ötürekli göte arpa ekmeği bahane'Serial modda aynı olumsuzluğu tekrarlayan kişiler için kullanılan, deyim yerindeyse oldukça manalı bir atasözü. Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Ama soruyla ilgisi ne alaka? Yorumla OtakuBilge +1 yıl @ilaydaaaanur yani zaten çirkinsen topuzun dağınığı da yarımı da fayda etmez bahane edemezsin demek istemiş olabilir Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Öyle de çok yakışıksız bence Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Kriminal_Kalp beni takip etmek istiyormuş. Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Ay bi bitmediler ya ooff Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Osuruklu göte arpa ekmeği bahaneymiş, derler. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gaz probleminiz felan mı var? Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. alttaki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Selam gadası 🙃
Hemen her ikisi oldukça güzeldir. Ama saçların bakımlı olması gerekiyor.
En güzeli şöyle oluyor gayet özenerek ve derli toplu yapıyorsun sonra kasti olarak ama kontrollü bi şekilde bozuyosun. Aslında uğraşılmış bi saç ama doğal ve fazla uğraşılmamış gibi duruyor.
Selena Gomeze yakışmayan bişey yok da sizi bilemiycem
Bence de
Kızı beğendim 🙂 ne diyeyim yakisana yakışıyor bu kıza çok yakismis
Selenaa
He ona ne yapsa yakışır ya niye yanıltıyorsun 😂
Sananeee😁😁
Selena'ya topuz ve kahkül b0k gibi oluyor
Ahh yüce Tanrım !
Bence de ya gıcık oluyorum bu kıza asdsdadsfisfisfısa
ne yazdın da yüce tanrım diye çevirdi la djewkdnkekwj
Bizzat yazdığımı çevirdi otaku kardeş.
Küfür müfür yok yani.
@ilaydaaaanur tamam tamam KS çevirisi gibi geldi de :D
Uyku tutmayıp Netflix'te takılınca oluyor böyle 'Yüce Tanrım'lı 'Lanet Olsun'lu ifadeler.
Yani istemsizce çıkıyor işte otakubilge
Oluyo yani
@ilaydaaaanur Evet garipsemedim zaten sadece KS benimkileri çok çeviriyor gıcık bana ben de ona :D Çok sorum kaldırıldı yeter ulan
Bence KS tam bir canım 😀
@ilaydaaaanur aynen tam bir canım
Bak denedim otaku :
canım ifadesini canım diye çevirdi.
G*rizekalı ifadesini canım diye çevirdi 😂😂
@ilaydaaaanur ddewjkdnewkdjwk
Bir arkadaşsa soruya tuhaf bir yanıt vermiş.
Bilmem neli göte arpa ekmeği felan.
Onunkisini çevirmemiş.
@ilaydaaaanur popo diyebiliyoruz galiba göttt
popiş yazıyom popo çeviriyor..
YA gene çevirdi
Yoksa KS gay mi?
Ağız tadıyla küfredemeyecek miyiz şurada !
@ilaydaaaanur bu arada o yorumu yapanı gördüm sorunlu galiba
Hem de fazlasıyla..
Bir atasözü aslında :
'Ötürekli göte arpa ekmeği bahane'
Serial modda aynı olumsuzluğu tekrarlayan kişiler için kullanılan, deyim yerindeyse oldukça manalı bir atasözü.
Ama soruyla ilgisi ne alaka?
@ilaydaaaanur yani zaten çirkinsen topuzun dağınığı da yarımı da fayda etmez bahane edemezsin demek istemiş olabilir
Öyle de çok yakışıksız bence
Kriminal_Kalp beni takip etmek istiyormuş.
Ay bi bitmediler ya ooff
Topuz saç daha Şirin gösteriyor
İki modelide seviyorum ve kullanıyorum
Dağınık topuz daha iyi gibi
Osuruklu göte arpa ekmeği bahaneymiş, derler.
Gaz probleminiz felan mı var?
evde öylesine yapılan topuz > diğer topuzlar
alttaki
Dağınık topuz tabiki
yarım topuz
Daginik hoş
Dağınık topuz
Selena gomez