Saç Bakım En son hangi saç rengini denemekten vazgeçtiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Denemekten son an da vazgeçtiğiniz saç rengi? Güncellemeler+1 yıl Saclsr En son hangi saç rengini denemekten vazgeçtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
abk0kba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Esmer sarısı ya çok yakışır gibi geliyor ama emin olamıyorum 1 0 Yorumla
selinnn232 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl hayatimda sadece 3 kez boyadim mavi tutmadi sonra siyah yapmiatim o da akti gitti simdi bir daha asla boya surmedim seneler oldu 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Siyah boyatıcam ben de Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. 1 kere boyatmıştım 0 0 Yorumla
Makustalihimm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl siyaha boyaycam 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Esmer sarısı ya çok yakışır gibi geliyor ama emin olamıyorum
hayatimda sadece 3 kez boyadim mavi tutmadi sonra siyah yapmiatim o da akti gitti simdi bir daha asla boya surmedim seneler oldu
Siyah boyatıcam ben de
Sarı
1 kere boyatmıştım
Sarı ve tonları
siyaha boyaycam
Ben de
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!