Saç Bakım Saçlarınızı en son hangi renge boyattınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben bu renge aşık oldum 🧡 Güncellemeler+1 yıl Bu rengin tam ismi nedir? Hangi boyayı almam lazım bilen varsa görüşlerde belirtebilir mi? ✨✨ Saçlarınızı en son hangi renge boyattınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Siyaha boyattm koyu tonlari sevdigm icn Aktı biraz kahverengi oldu 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Saçlarımı hiç boyatmadım, ama kumral olduğum için belki rengini açabilirim çok az 1 0 Yorumla
cileksarisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Canım bakır kahve veya kızıl kahve bu saç renginin adı muhtemelen kızıl kahve 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İnternetten araştırdım ama bu iki renk görseldeki renge uymuyor (( Yorumla cileksarisi +1 yıl tarçın kahve veya tarçın kızılı da olabilir onlara da göz atabilir misin? Yorumla cileksarisi +1 yıl https://prnt.sc/e7MuwZ6HdBiO bir bak bakalım buna Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl o kadar orijinalim ki en son saçımı m. ö boyatmıştım sanırım o kadar hatırlamıyorum 😀 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl görseldeki renk güzelmiş.Ben hiç boyatmadım 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Ben bir renge boyatmadim Orjinal siyah 😊🖤 yalnız kız çok tatlı 🤭💕 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kaşlara bakınca uyumu ortada saç renginin kara, gür kaşlı birisine yakışmıyor genelde. 0 0 Yorumla
Beratti1907 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hiç boya ihtiyacı duymadım doğduğumdan beri o renge yakın. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. İzzet yıldızhan kahvesi 53 numara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mora boyattım.senin tip böyle miydi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini diyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pp Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bak ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Siyaha boyattm koyu tonlari sevdigm icn
Aktı biraz kahverengi oldu
Saçlarımı hiç boyatmadım, ama kumral olduğum için belki rengini açabilirim çok az
Canım bakır kahve veya kızıl kahve bu saç renginin adı muhtemelen kızıl kahve
İnternetten araştırdım ama bu iki renk görseldeki renge uymuyor ((
tarçın kahve veya tarçın kızılı da olabilir onlara da göz atabilir misin?
https://prnt.sc/e7MuwZ6HdBiO bir bak bakalım buna
o kadar orijinalim ki en son saçımı m. ö boyatmıştım sanırım o kadar hatırlamıyorum 😀
görseldeki renk güzelmiş.
Ben hiç boyatmadım
Ben bir renge boyatmadim Orjinal siyah 😊🖤 yalnız kız çok tatlı 🤭💕
Kaşlara bakınca uyumu ortada saç renginin kara, gür kaşlı birisine yakışmıyor genelde.
Soğuk ombre ilkkez boyattim
Hiç boya ihtiyacı duymadım doğduğumdan beri o renge yakın.
İzzet yıldızhan kahvesi 53 numara
Çilek kirmizisi şu an
mora boyattım.
senin tip böyle miydi
Hangisini diyosun
pp
Ben değilim
bak ya
Mavi siyah
Siyah
Siyahh