Saç Bakım Saçlarınızı örmeniz kaç dakikayı buluyor? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Saçlarınızı kendiniz örseniz saatlerce sürer mi? Güncellemeler+1 yıl Guncl Saçlarınızı örmeniz kaç dakikayı buluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl saç uzunluğuna bağlı ve modeline de bağlıçiftli örgü tekli örgü ya da afrika örgüsü hepsinin dakikası farklı olabilir 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Taramak bile yeterince uzun sürüyor örme derdim olsa herhalde sabaha kadar uğraştırır :D 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Normal arkadan örüyorum işte. 1 dakika en fazla. 😃 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Saçlarımı örmem 😂😂 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. örmem pek suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
saç uzunluğuna bağlı ve modeline de bağlı
çiftli örgü tekli örgü ya da afrika örgüsü
hepsinin dakikası farklı olabilir
Taramak bile yeterince uzun sürüyor örme derdim olsa herhalde sabaha kadar uğraştırır :D
Normal arkadan örüyorum işte. 1 dakika en fazla. 😃
2 dk en fazla
Saçlarımı örmem 😂😂
Saclarim uzun bir saatimi alir
örmem pek suskun çiçeğim
Saç örmeyi bilmiyorum 😂
5 dk